Ögontröstgatan 2d / Kvillebäcken / Göteborg

Mysig etta med stor altan mot trädgård i soligt läge!

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
37.5 kvm
Avgift
2 162 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ögontröstgatan såldes av oss 2019-03-26. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Ögontröstgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvillebäcken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en välplanerad genomgångs 1:a med stor altan i härligt solläge mot grönskande trädgård. LÅG AVGIFT och Bredband ingår! (obligatoriskt - se nedan). En perfekt förstagångsbostad eller studentlägenhet med bra kommunikationer till centrala Göteborg på bara 6-7 minuter.
I närområdet finns gott om butiker och shoppingområden runt Backaplan, restauranger och sportmöjligheter samtidigt som man närheten till fin natur vid Hisingsparken, Keillers Park och Ramberget.

Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.