Carina Wallentin - mäklare i Partille

4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare (47 omdömen)

Söker du en mäklare vars mål är att överträffa dina förväntningar? Med stort engagemang, kundfokus och bred erfarenhet från olika marknader hjälper jag er genom en av de viktigaste affärer man gör som privatperson. Jag tar mig an varje affär med stort personligt engagemang, professionalism och målmedvetenhet för att skapa de allra bästa förutsättningarna för en lyckad affär med hög kvalité´.

Privat

Mitt arbete som mäklare är inte bara ett jobb utan ett stort intresse. Att jobba som mäklare är det bästa jag vet vilket mina kunder märker genom mitt engagemang. Fritiden spenderar jag gärna i trädgården eller naturen - allt från havet, till golfbanan, skidbacken eller en skogspromenad.

Allt är möjligt - med stort personligt engagemang och professionalism!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Carina Wallentin Fastighetsmäklare
Carina Wallentin

Fastighetsmäklare

Kontor:
Nöjda kunder
4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler