Plåtmyntsgatan 15

Plåtmyntsgatan 15

Slutpris

2 300 000 kr


Högsbo— Göteborg

Plåtmyntsgatan 15


Slutpris
2 300 000 kr

Högsbo— Göteborg

Högst upp i huset med em/kvällssol

Genomgångslägenhet högst upp i huset med balkong med eftermiddags/-kvällssol och bredband som ingår i avgiften. Genomgående ljus samt med diskmaskin och tvättmaskin installerade!

Du välkomnas av en rymlig och mysig hall. Direkt till höger kommer du in i det materialsmarta köket som öppnar upp för nya kulinariska upplevelser och där du kan väcka den inre kocken till liv. Köket har bra ljusinsläpp och är utrustat med spishäll och diskmaskin.
Vidare in i hallen kommer du till det helkaklade badrummet som dessutom har tvättmaskin.
Rakt fram i hallen finns en liten klädkammare för ytterligare klädförvaring om garderoberna i sovrummet inte skulle räcka till. Sovrummet nås genom hallen till höger och är rymligt med plats för dubbelsäng och har dessutom vältänkta färger som gör det lätt att inreda.
Genom hallen till vänster kommer man in i det öppna och sociala vardagsrummet som både har plats för soffgrupp och en större matgrupp om man skulle få hem ett större sällskap. I anslutning till vardagsrummet ligger också lägenhetens balkong som även den är rymlig och har plats för en mindre men mysig soffgrupp.

Området Högsbo är ett mysigt ställe med nära till allt. Speciellt den stora Slottsskogen och Änggårdsbergen där man kan umgås med vänner på någon uteservering en varm sommardag. Här kan du även motionera eller helt enkelt bara njuta av naturen. Härifrån är det också nära till spårvagnstrafiken som går från Marklandsgatan till övriga områden i Göteborg såsom Linné, Vasa, Lorensberg och inne i city.
Att flytta in på Plåtmyntsgatan kommer inte göra någon besviken.

Välkomna på visning!


Boarea
53 kvm
Avgift
4 181 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.