Räntmästaregatan 26b / Lunden / Göteborg

Charmig genomgångstrea i populära Lunden

Slutpris
2 950 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
4 366 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-02-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Räntmästaregatan såldes av oss 2019-02-13. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Räntmästaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lunden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna härliga genomgångstrea i populära Lunden! En smakfull lägenhet med balkong mot grönytor och lekplats. Lägenheten är tidsenlig med en modern touch som är lätt att falla för. Praktisk planlösning gör denna lägenhet väldigt lämplig för de flesta. Missa inte chansen att se denna trevliga bostad i ett charmigt område.

Brf Solgården innefattar 89 lägenheter och under de senaste 10 åren har stora delar av fastigheterna totalrenoverats med ett mycket gott resultat. Här finns flera gemensamhetslokaler som bastu med dusch och relaxhörna, hobbyrum och övernattningslägenhet. Se föreningens fina hemsida för mer info.

Här bor du på höjden med närhet till det med mesta. En kort promenad bort går buss 60 som går in till centrala Göteborg. Även affärer, naturområden samt Redbergsplatsen ligger inom ett bekvämt avstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration