Rustmästaregatan 15 / Kviberg / Göteborg

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea
77.5 kvm
Avgift
4 518 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-11-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rustmästaregatan såldes av oss 2017-11-24. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Rustmästaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kviberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade bostad som stod färdigproducerad 2015 med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Planlösningen inbjuder till trevliga middagar och sociala tillställningar. En modern och stilren genomgångslägenhet med enhetligt mattlackat parkettgolv i alla rummen. Ljusa och stilrena materialval i neutrala färger. Från den stora balkongen där det finns utrymme för både loungesoffa och matbord har du ett soligt och rofullt läge med utsikt mot grönområdet utanför. I det helkaklade badrummet med dusch finns egen tvättutrustning. Bra förvaring i form av en walkin-closet samt ett flertal garderober. Kviberg är ett populärt och expansivt område med närhet till både grönområden, service, butiker och restauranger samt kommunikationer runt hörnan som snabbt tar dig in till city.
Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Stadspuls och liv i rörelse

Mitt emellan Linnéstaden , Vasastaden och Guldheden ligger Annedal. Här bor du i mysiga kvartér i storstaden men med Slottsskogens lugn alldeles runt hörnet.

Restaurangtäta områden och stadspuls

Bor du i Annedal finner du lätt restauranger och caféer i närheten. Då Vasastaden och Linnéstaden ligger runt hörnet kan du ta en promenad till någon av dessa stadsdelar för att hitta ett brett utbud av både matställen och shopping. Uppe på Annedal ligger också ett par mysiga små caféer och butiker om du inte vill ta dig därifrån. Här kan du absolut känna av stadens stadspuls men samtidigt ta din tillflyktsort till de mysiga gatorna och Slottsskogen.

Aktiv livsstil när populära Slottsskogen

Med Slottsskogen som granne finns det inga hinder att ta sig ut i den fantastiska naturen. Förutom en djurpark är Slottsskogen också en naturlig mötesplats i Göteborg. Här finns stora grönområden perfekta för en picknick eller att umgås med vänner på. I parken finns flera trevliga restauranger och caféer och under vår- och sommartid rekommenderas ett besök bland de vackra azaleablommorna i Azaleadalen. Slottsskogen är också ett bra ställe att promenera eller jogga på. Föredrar du att träna inomhus finns det flera gym i närheten av Annedal. Är du ute efter mer fart och fläng och gillar racketsport ligger badmintonhallen Fjäderborgen inte alls långt ifrån. Fjäderborgen var en gång i tiden Göteborgs största vattenreservoar som togs i bruk 1871 fram tills 1941 för att sedan utgöra badmintonanläggning från 1972.

Familjeliv och barnlek i Slottsskogen

Slottsskogen är en perfekt plats för barnlek och umgänge med familjen. Här finns flertalet olika lekplatser som omges av vacker natur. Lekplatserna inbjuder barnen till att lära sig mer om naturen och på lekplatsen Plikta finns det cyklar och spel att låna. På måndags- och fredagseftermiddagar anordnas aktiviteter i Slottsskogen för barn mellan 6 och 16 år. I Annedal finns flera förskolor och även stora delar av Göteborgs universitets institutioner för den som läser eller vill läsa vidare.

Historia

Annedal har fått sitt namn efter den herrgård som en gång låg på höjden ovanför "Hasselbladska ängen" mellan Landala och Slottsskogen. På 1830-talet bedrev ägaren hönsskötsel och hade två stora hönsgårdar. Den mest kända ägaren av herrgården var en spanjor vid namn Bonilla. Denne troddes vara Göteborgs förste private likörare. Bilden visar en vy av den dåvarande Änggatan som en gång i tiden låg i Annedal.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.