Rustmästaregatan 15 / Kviberg / Göteborg

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea
77,5 kvm
Avgift
4 518 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-11-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rustmästaregatan såldes av oss 2017-11-24. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Rustmästaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kviberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade bostad som stod färdigproducerad 2015 med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Planlösningen inbjuder till trevliga middagar och sociala tillställningar. En modern och stilren genomgångslägenhet med enhetligt mattlackat parkettgolv i alla rummen. Ljusa och stilrena materialval i neutrala färger. Från den stora balkongen där det finns utrymme för både loungesoffa och matbord har du ett soligt och rofullt läge med utsikt mot grönområdet utanför. I det helkaklade badrummet med dusch finns egen tvättutrustning. Bra förvaring i form av en walkin-closet samt ett flertal garderober. Kviberg är ett populärt och expansivt område med närhet till både grönområden, service, butiker och restauranger samt kommunikationer runt hörnan som snabbt tar dig in till city.
Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration