Rustmästaregatan 15 / Kviberg / Göteborg

Fräsch genomgångs 3:a med stor inglasad balkong mot grönområde!

Slutpris
3 550 000 kr
Boarea
77.5 kvm
Avgift
4 518 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-11-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rustmästaregatan såldes av oss 2019-11-05. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Rustmästaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kviberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mysig, charmig och välplanerad bostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Planlösningen inbjuder till trevliga middagar och sociala tillställningar. Lägenheten stod färdig 2015 och under 2018 utfördes inglasning av den rymliga balkongen. Bostaden har smakfullt påkostats med exklusiva färg och tapetval. Den rymliga balkongen har ett rofyllt läge med utsikt mot grönområdet utanför. I bostaden ligger enhetligt mattlackerat parkettgolv i alla rum, målade väggar i rummen samt en Cole & son tapet i hallen. Ett stilrent och praktiskt kök med fönster över arbetsyta. I det helkaklade badrummet med dusch finns egen tvättutrustning. Bra förvaring i form av en walk in closet samt ett flertal garderober. Kviberg är ett populärt och expansivt område med närhet till både grönområden, service, butiker och restauranger samt kommunikationer runt hörnan som snabbt tar dig in till city.
Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Naturnära Kviberg med idrott och hälsa i fokus

I Nordöstra Göteborg ligger Kviberg med sport och hälsa som en naturlig mittpunkt. Här bor du nära lummiga naturområden samtidigt som du med snabba kommunikationer smidigt tar dig till Göteborgs centrala delar.

Både lummig natur och shopping runt hörnet

I Kviberg har du naturen nära till hands. Ta en avslappande promenad i grönskande natur. Från Fjällbo ängar leder ett promenadstråk i lummig natur dig till Bergsjön där du kan ta ett bad i den mysiga sjön som vackert ligger placerat i ett skogsområde. Där finns både klippstrand, hopptorn och brygga. I tillägg till den vackra naturen finns också restauranger och nöjesaktiviteter i närheten. I SKF's gamla lokaler kommer du inom kort kunna fördriva tiden i en shoppinggalleria. Förutom restauranger och butiker kommer det även byggas en saluhall, kontorslokaler och lägenheter. På helgerna möts många människor på Kvibergs Marknad för att köpa, sälja, äta och umgås och där kan du göra riktiga fynd till ett bra pris.

Idrott och hälsa står i centrum i denna stadsdel

Ett utpräglat fokus på sport och idrott präglar denna stadsdel. Det finns ett flertal fotbollsplaner, handbollsplan och möjlighet att åka längdskidor i Skidome. På Beach Center kan du uppleva världens största inomhushall i beachvolleyboll, dessutom erbjuder de bland annat gym och relaxavdelning. För den som vill promenera eller ta en joggingtur finns alla möjligheter för det i form av naturstigar och elljusspår. Den som är något mer äventyrslysten kan söka sig till det stora klättercentrumet eller Bunkebergets Skatepark som ligger häftigt placerat i ett bergrum.

Familjeliv

Boendes i Kviberg finns det oerhört många möjligheter för barnen att få delta i aktiva fritidsaktiviteter i form av flertalet idrottsföreningar. Aktiviteter som till exempel fotbollsskola anordnas för barn från två år. Stadsdelen har flera lekplatser och tack vare närheten till naturen är det en idealisk plats för barnen att leka på.

Historia

Kviberg har i sina gamla dagar varit plats för en militäranläggning. På 1890-talet förlades Göta artilleriregemente A2 i Kvibergs kaserner. Där fanns både artilleriförband, luftvärn, radarskola och andra specialenheter. Dessa etablissemang ritades av arkitekten Erik Josephson där han stod ut i mängden och ritade i baltisk tegelgotik. Kviberg var på 1940-talet ändstation för spårvagnar då området var under uppbyggnad.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.