Sanatoriegatan 16 A / Kålltorp/Örgryte / Göteborg

En diamant på 68 kvm i Kålltorp!

Slutpris
3 150 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
3 020 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sanatoriegatan såldes av oss 2019-05-02. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Sanatoriegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kålltorp/Örgryte är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en helt fantastisk tvåa på hela 68 kvm. Lägenheten har slipade golv med "White Wash" lasering är nymålad med nytt kök 2012/2013 och relativt nytt badrum, 2011/2012. Ett perfekt hörnläge som medger extraordinärt ljusinsläpp, är mycket sparsamt använd och därför i nyskick. Till lägenheten hör ett generöst och nybyggt källarförråd. Föreningen har en enastående bra ekonomi där man tagit beslut på att konvertera råvinden och bygga en ny lägenhet som beräknas vara klar hösten 2019. Försäljning av den beräknas ske under hösten. Vidare finns också en hyresrätt som ger löpande intäkter till föreningen. Föreningen har idag 5,8 miljoner i lån samt 3,5 miljoner i kassan och beräknas kunna amortera en betydande del efter utförsäljning av vindslägenheten. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration