Torkelsgatan 7 / Lunden / Göteborg

Etagelägenhet med fantastiskt ljusinsläpp!

Slutpris
4 500 000 kr
Boarea/biarea
94/10 kvm
Avgift
5 231 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Våning
4/5 (Hiss finns)
Såld
2019-10-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Torkelsgatan såldes av oss 2019-10-02. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Torkelsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lunden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen tillfälle till en underbar etagelägenhet i Lunden! Två entréer vilket ger möjlighet till egen tonårsavdelning eller generationsboende på olika våningsplan. Ett mysigt boende med balkong och två badrum samt eget vindsförråd i lägenheten. Huset byggdes 2000 med hiss och har en mysig innergård med flertalet uteplatser. Ursprunglig 4:a ombyggd till 5 rok. BRF Vävlagaren är en populär och omtyckt förening med god ekonomi.

Här bor ni med närhet till kommunikationer till stadens alla hörn. På Danska vägen finner ni t.ex. caféer, restauranger, fruktaffär, servicebutik och inredningsbutiker. En liten promenad bort ligger Redbergsplatsen, en knutpunkt för kommunikationer samt Olskrokstorget med sitt rikliga affärsutbud. På cykelavstånd har du tillgång till friluftsområdena vid Skatås och Delsjöarna samt Härlanda tjärn med badplats om sommaren. Välkommen till ett perfekt läge i Göteborg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.