Walleriusgatan 4 / Johanneberg / Göteborg

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
23 kvm
Avgift
1 507 kr/mån
Rum
1 rum
Såld
2017-05-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Walleriusgatan såldes av oss 2017-05-18. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Walleriusgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Johanneberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmiga 1:a med kokvrå på attraktiv adress i Johanneberg. LÅG AVGIFT! Perfekt förstagångs- eller studentbostad . Ljust lättmöblerat rum med charmigt burspråk mot föreningens lugna innergård. Charmiga detaljer som stuckatur och breda fönsterkarmar i sten. Helkaklat badrum med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna - inrett med dusch.

Med närhet till Chalmers och Handelshögskolan, ovanför Götaplatsen och en kort promenad bort från Vasastaden och Lorensberg, ligger den mysiga stadsdelen Nedre Johanneberg.
I området finns många trevliga caféer och kvarterskrogar men är framförallt känt för sina grönområden som Näckrosdammen, Carlandersparken och Johannebergs kyrkopark. Alldeles intill den sistnämnda parken ligger Walleriusgatan 4. Fastigheten byggdes 1935 och tillhör ett av de karaktäristiska funkishusen i området som har beskrivits som Göteborgs första funkisområde.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration