Sök Meny
Såld

Göteborg - Johanneberg / Walleriusgatan 4

Charmiga 1:a med kokvrå på attraktiv adress i Johanneberg. LÅG AVGIFT! Perfekt förstagångs- eller studentbostad . Ljust lättmöblerat rum med charmigt burspråk mot föreningens lugna innergård. Charmiga detaljer som stuckatur och breda fönsterkarmar i sten. Helkaklat badrum med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna - inrett med dusch.

Med närhet till Chalmers och Handelshögskolan, ovanför Götaplatsen och en kort promenad bort från Vasastaden och Lorensberg, ligger den mysiga stadsdelen Nedre Johanneberg.
I området finns många trevliga caféer och kvarterskrogar men är framförallt känt för sina grönområden som Näckrosdammen, Carlandersparken och Johannebergs kyrkopark. Alldeles intill den sistnämnda parken ligger Walleriusgatan 4. Fastigheten byggdes 1935 och tillhör ett av de karaktäristiska funkishusen i området som har beskrivits som Göteborgs första funkisområde.

Sponsrade länkar
Göteborg / Johanneberg
Walleriusgatan 4
Slutpris: 2 300 000 kr
Boarea: 23 kvm
Avgift: 1 507 kr/mån
Driftkostnad: 350 kr/mån
Rum: 1 rum
Såld: 2017-05-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Göteborg /

Andra liknande sålda bostäder