Solrosvägen 36

Solrosvägen 36


Gråbo— Lerum

Solrosvägen 36Gråbo— Lerum

Välskött villa på fantastisk trädgårdstomt i barnvänliga Olstorp

För den trädgårdsintresserade är detta en fantastisk och alldeles egen oas att tillgå! Helt underbar trädgård som anlagts med stor omsorg och nogsamt genomförande. Utöver fruktträd, hallon- och blåbärsplanteringar, vackra stenpartier och prunkande rabatter finns stora härliga gräsmatteytor för lek och rekreation samt både förråd, båthus, växthus och lekstuga att tillgå.
Det exceptionellt välskötta huset från 2010 har omsorgsfullt tagits om hand och erbjuder en utmärkt planlösning för den större familjen - entréplanet har öppna sociala ytor och den mer privata övervåningen är inredd med tre sovrum som kan bli fyra. Optimala förvaringslösningar i form av flera garderober samt egna klädkammare till respektive sovrum på övervåningen.
Här finns möjlighet att teckna ett grönt bolån då huset har ett bra energivärde samt låga driftkostnader tack vare både bergvärme och kamin.

Varmt välkomna på förhandsvisning den 7 april!


Boarea
176 kvm
Driftkostnad
30 606 kr/år
Tomtarea
1 800 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2024-04-08

Mäklarhuset Lerum

Denna villa på Solrosvägen såldes av oss 2024-04-08. Se alla våra försäljningar i Gråbo samt även på Solrosvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.