Bokvägen 70 / Grästorp

Charmig fyra med lugnt gavelläge

Slutpris
900 000 kr
Boarea
100.5 kvm
Avgift
5 590 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1-2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på bokvägen såldes av oss 2020-01-20. Se alla våra försäljningar i Grästorp samt även på bokvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grästorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sist i raden i en trevlig faluröd länga hittar vi Bokvägen 70; en mycket trevlig bostadsrättsfyra med ett av områdets bästa lägen. Med skogen som fond och gräns mot grönområde, har man ett skyddat och privat boende.

Bostaden, som är fördelad på två våningar, har sina tre sovrum på ovanvåningen och fint kök och vardagsrum på entréplan. På entréplan finns ett stilrent duschrum med en alkov för tvättmaskin och torktumlare. På ovanvåningen finns ett badrum, även det mycket snyggt och modernt, med badkar där man kan ligga och titta ut genom det runda lilla takfönstret. Förvaring finns det gott om i form av garderober och förråd. Man har även ett förråd utvändigt som hör till lägenheten.

På den insynsskyddade baksidan finns ett inglasat uterum med skjutdörrar; perfekt för lite kyligare kvällar. En stor träaltan är belägen på utsidan, med plats för både grill och möbler.

Grästorp är en liten, framåt kommun och bor man i centralorten har man nära till allt; skolor, butiker, natur och cykelavstånd till det mesta. Föreningslivet i kommunen är mycket aktivt och det finns aktiviteter som passar de flesta.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Grästorp

Grästorp, beläget vid riksväg 47, är huvudorten i kommunen med samma namn och har cirka 3000 invånare. Här finns all service man behöver som vårdcentral, skolor, Lunnevibadet, butiker och restauranger. Bra kommunikationer till kringliggande kommuner från Grästorp resecentrum.

Nöjen i Grästorp

I Grästorp finns biograf som visar både film och konserter. Här finns också kulturhus som arrangerar bland annat föreställningar och utställningar. Nossan Ljusfestival lockar 27.000 besökare per år. Här arrangeras även Bonnamarknad, Kulturvecka och allsång sommartid.

Sport och fritid i Grästorp

I Grästorp finns idrottsföreningar med verksamheter som ishockey, golf, fotboll, bågskytte och ridning med mera, men även hembygdsföreningar, konstförening, släktforskning, sångkörer och mycket annat. Lunnevibadet erbjuder badmöjligheter. Närheten till naturreservatet Dättern, promenadstigar, motionsslinga och cykelvänliga vägar bidrar till att Grästorp är trevligt att bo i.

Kommunikationer

Från Grästorp resecentrum går bra kollektivtrafik, tåg och buss, till bl.a. Lidköping, Vara, Trollhättan, Vänersborg och Göteborg. Även i övriga kommundelar kan man enkelt ta sig runt med buss.

Skolor/förskolor i Grästorp

Samtliga skolor, åk 1-9, förskolor och fritidshem ligger samlade i centralorten Grästorp. Gymnasieskolor hittar man i grannkommunerna Lidköping, Vara eller Trollhättan.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.