Hyringa Skogsbo 7

Hyringa Skogsbo 7

Slutpris

570 000 kr


Grästorp

Hyringa Skogsbo 7


Slutpris
570 000 kr

Grästorp

Charmigt sommarnöje

I Hyringa, på landsbygden strax utanför Grästorp, hittar ni denna lilla pärla till stuga. I dagsläget fungerar torpet som fritidshus, men med lite fix kan det bli en charmig åretruntbostad.

På entréplan finns hall, mysigt kök, toalettrum, ett litet trevligt vardagsrum och en ljus matsal med utgång till altanen. Ovanvåningen rymmer ett allrum som kan inredas med en sovavdelning samt ett sovrum med plats för dubbelsäng. Här lever du enkelt utan avlopp och rinnande vatten, men det finns en Separett och vatten hämtas i egen brunn på gården. I uthuset finns även ett utedass.

Tomten är lummig och uppvuxen och gränsar mot åkrar; här bor du mitt i naturen. På baksidans härliga altan kan man njuta ljumma sommarkvällar och beskåda de många vilda djur som strövar över markerna. På gårdsplanen finns även en gäststuga och ett uthus med förråd.

Till Grästorp med butiker och annan service är det ca 4 kilometer.


Boarea/biarea
45/30 kvm
Driftkostnad
7 450 kr/år
Tomtarea
2 002 kvm
Rum
4 rum (1-2 sovrum)
Såld
2023-05-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.