Skolgatan 6 / Gudhem / Falköping

Familjevänligt hem på lugn gata

Slutpris
1 075 000 kr
Boarea/biarea
108/78 kvm
Driftkostnad
43 252 kr/år
Tomtarea
774 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-04-03
Bostaden är såld!

Denna villa på skolgatan såldes av oss 2020-04-03. Se alla våra försäljningar i Gudhem samt även på skolgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gudhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I det barnvänliga och omtyckta samhället Gudhem finns nu möjlighet att förvärva denna trevliga familjevilla i 1,5 plan med källare belägen på hörntomt. Villans trivsamma planlösning inrymmer bl.a. stort kök, vardagsrum med fiskbensparkett, allrum och hela fyra sovrum i bra storlek! Såväl entréplanets toalett/dusch som källarens tvättstuga/bad är helkaklade i neutrala toner med härlig golvvärme. I källarplan finns även gott om förvaringsutrymmen inkl. matkällare samt större garage med motordriven port. Sommaren spenderas bäst på baksidans altan och trädäck med utekök där du plockar färska grönsaker från era odlingar i pallkragarna.

Ett flertal större investeringar har utförts på fastigheten under senare år, bl.a. takbyte 2006 samt byte av de flesta fönstren till 3-glas isoler. Bostaden värms upp via luft/vattenvärmepump (vattenburet system) samt är ansluten till fiber.

Gudhem är beläget ca 7 km norr om Falköping, i samhället finns bl.a. mataffär, förskola och grundskola (F-9). Goda busskommunikationer och cykelväg som leder från Gudhem in till Falköping. Fastigheten kommer vid försäljning vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat Skyddat Köp.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.