Behållare Behållare

Gunnilse, Göteborg

Referensnummer
495 334
Boarea/biarea
74/146 kvm
Rum
3 rum (2-4 sovrum)

Charmigt hus i lantlig idyll omgivet av fantastisk natur

Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Dela
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Kostnadsfri muntlig värdering
Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Området

Ett smart val i Gunnilse

Längs med Lärjeån, i de nordöstra delarna av Göteborg ligger den lilla trivsamma orten Gunnilse med runt 1600 invånare. Här bor du mitt i lantlig idyll, omgiven av underbar natur med både djupa skogar och många sjöar. Det är ett lugnt område där bebyggelsen till större del består villor och småhus.

Fördelar med området

Fiske Lugnt Barnvänligt Landsbygd Badstrand Golf Parker/Grönområden Bussar

Service och Skola

Det som tidigare var mer av en landsbygd är idag ett område med många barnfamiljer vars utbildningsbehov är väl tillgodosedda i form av både förskola och skola i området. Förskolorna är Algebra förskola, Förskolan Gunnilse Skolväg 3 och Föräldrakooperativet Gunnilse. För elever F-6 finns trygga Gunnilseskolan där ca 20 engagerade medarbetare arbetar för att skapa nära kontakt mellan elever och lärare.
I kärnan av Gunnilse ligger en Ica Nära med generösa öppettider från kl 07-22.

Fritid och Natur

Omgivningarna erbjuder många och vackra naturupplevelser med tillgång till många strövområden och vandringsleder.
Fritidsaktiviteter finns det gott om i närheten, såsom golf på närmst belägna Lerjedalens golfklubb som har både 18- och 9-hålsbanor eller på Stora Lundby golfbana. Här finns flertalet hästgårdar och fritidslantgården i närliggande Bergum där man tar med sig barnen som får hjälpa till med skötsel av kor, grisar, höns, getter och får.
Flertalet närliggande badplatser finns såsom Stora Mölnesjön och Tyrsjön som inbjuder till härliga bad med både strand och bryggor och för den fiskeintresserade finns många bra fiskesjöar runt omkring.

Kommunikationer

Med goda kommunikationer tar du dig från Gunnilse in till centrala Göteborg med expressbuss på 20 minuter. Närmsta pendelparkering är Angereds kyrka.

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren