Ekskogsliden 5 B / Gunnilse / Göteborg

Fin tomt om 707 kvm i expansiva Gunnilse.

Slutpris
1 700 000 kr
Tomtarea
707 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
GÖTEBORG ANGERED 1:234
Såld
2020-03-03
Bostaden är såld!

Denna tomt på Ekskogsliden såldes av oss 2020-03-03. Se alla våra försäljningar i Gunnilse samt även på Ekskogsliden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekskogsliden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en riktigt fin tomt om 707 kvadratmeter i ett lugnt och attraktivt läge i populära Gunnilse. Här har ni en unik möjlighet att bygga ert drömhus. Bygglov finns på tomten för ett hus om ca166 kvm . Tomten är inte knuten till en specifik husleverantör .Tomten ligger utanför planlagt område så möjligheterna är många att bygga sitt eget drömhus.

Med bil tar det endast ca 15 minuter in till centrala Göteborg. Från närmsta busshållplats tar Blå Express er in till Göteborg C på drygt 20 min. Denna buss går ofta och gör det lättillgängligt för stora som små. I närheten av hållplatsen ligger mataffär (ICA Nära Gunnilse). Från huset är det dessutom ett kort avstånd till Smörvattnet som är en fin badsjö.

En härlig tomt som inte är knuten till en specifik husleverantör i absolut bästa läge i Gunnilse. Välkomna till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.