Gunnilse Backaväg 54

Gunnilse Backaväg 54

Slutpris

3 400 000 kr


Gunnilse— Göteborg

Gunnilse Backaväg 54


Slutpris
3 400 000 kr

Gunnilse— Göteborg

Charmigt hus i lantlig idyll omgivet av fantastisk natur

OBSERVERA att försäljning är planerad till mars/april, önskas privat visning innan gäller följande: färdigt lånelöfte från bank, att man besöker adressen och ser omgivningar och läge innan samt att hela annonsen läses igenom noga inklusive dokument såsom besiktningsprotokoll och info om arrendedel.
Med ett privat läge i slutet av vägen, ca 2,5 kvm från den större huvudvägen, ligger detta fina 40-talshus på en stor tomt med välvårdade grönytor. Här bor man omgiven av otroligt vacker natur, i ett lugnt och tryggt villaområde med familjer i alla åldrar. Huset har kvar en del av sin originalcharm med takdekorer, fina spegeldörrar och en härlig öppen spis med kassett vilken utöver sin dekorativa aspekt även ger skön värme kalla vinterdagar. I bostaden finns ett entréplan med kök, vardagsrum, toalett och två sovrum samt en inredd källare med ytterligare ett sovrum, allrum, tvättstuga och stort badrum. Jämte huset finns ett stort garage med angränsande carport.
Få minuters bilfärd från huset ligger både en Ica Nära-butik med generösa öppettider samt en bra pendelparkering jämte busshållplatsen där expressbuss X3 snabbt tar er in till Göteborg på ca 20 min.


Boarea/biarea
74/146 kvm
Driftkostnad
36 016 kr/år
Tomtarea
1 163 kvm
Rum
3 rum (2-4 sovrum)
Såld
2022-05-25

Mäklarhuset Lerum

Denna villa på Gunnilse Backaväg såldes av oss 2022-05-25. Se alla våra försäljningar i Gunnilse samt även på Gunnilse Backaväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.