Bitterna Bjurdamm 1 / Bitterna / Herrljunga / Vara

Vackert belägen gård om 20 ha

Slutpris
3 620 000 kr
Boarea/biarea
180/108 kvm
Driftkostnad
31 941 kr/år
Totalareal
20,5139 ha
Rum
7 rum (5 sovrum)
Fastigh.bet
VARA BJURDAMM 1:2
Objekttyp
Gård
Såld
2019-05-20
Bostaden är såld!

Denna gård på bitterna såldes av oss 2019-05-20. Se alla våra försäljningar i Herrljunga samt även på bitterna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bitterna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högt och vackert ligger denna gård med utsikt över de egna skogsmarkerna. Gården har 20 hektar mark varav 18 ha välskött skog och hägnade hagar, där det har hållits både hästar och kor. Enligt nyupprättad skogsbruksplan uppgår virkesförrådet till ca 2906 m3sk. I ladugården finns idag 4 hästboxar och en del med maskinhall/loge. Ytterligare uthus med bland annat snickarbod och sadelkammare finns också.

Det stora bostadshuset, omgivet av en härlig öppen trädgård, har hela 5 sovrum, utöver sällskapsrummen. Här finns också 2 fungerande kakelugnar och en härlig vedspis, där det bakas både bröd och pizza. Tvättstuga och duschrum renoverades 2018. Uppvärmning via bergvärme.

Trots det lantliga läget är det bara ca en mil till både Vedum och Herrljunga, där service som butiker, skolor och tågstationer finns.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn