Elsa von Reis Väg 4

Elsa von Reis Väg 4

Slutpris

1 975 000 kr


Hindås— Härryda

Elsa von Reis Väg 4


Slutpris
1 975 000 kr

Hindås— Härryda

Härlig bostad med balkong och egen uteplats mitt i byn!

Välkommen till denna generösa tvåa på 61,5 kvm belägen bara några få minuters promenad från kommunikationer, badplats och service.

Här erbjuds en modern och välutrustad bostad i utmärkt skick, då huset byggdes år 2018. Den öppna planlösningen mellan hall, kök och vardagsrum skapar en trivsam atmosfär, samtidigt som de stora fönstren släpper in härligt ljus i lägenheten. Materialvalen är genomgående av hög kvalitet och ytskikten är fräscha och inbjudande. Köket är välutrustat och erbjuder gott om förvaringsutrymme. Badrummet är helkaklat och har både dusch, tvättmaskin och torktumlare. Med bara två våningar i fastigheten kan du förvänta dig en lugn och privat atmosfär.

Bostaden har även en egen uteplats på framsidan samt en balkong i härligt sydvästläge, vilket ger perfekta förutsättningar för att njuta av eftermiddags- och kvällssol. Här kan du verkligen koppla av och njuta av lugnet.

Missa inte chansen att bli ägare till denna välskötta och moderna tvåa i Hindås. Varmt välkommen på visning!


Boarea
61.5 kvm
Avgift
5 277 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
Entréplan (Hiss finns)
Såld
2024-06-14

Mäklarhuset Härryda

Denna lägenhet på Elsa von Reis Väg såldes av oss 2024-06-14. Se alla våra försäljningar i Hindås samt även på Elsa von Reis Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.