Svedjorna 21

Svedjorna 21

Slutpris

4 700 000 kr


Hindås— Bollebygd

Svedjorna 21


Slutpris
4 700 000 kr

Hindås— Bollebygd

Vill du också bli en månskensbonde?

Här finns alla möjligheter att trivas med att vara månskensbonde, självförsörjare eller bara vara nöjd med att höra tystnaden och se på vintergatan när man kommer hem.

På väg hem hinner du varva ner och njuta av det vackra landskapet med gårdar, hagar, skog och den närbelägna Östra Nedsjön. Nu är det dags att "siza ner" för familjen som bor här och lämna över denna fina villa där det finns rum för alla.

Villan rymmer 7 rum och kök varav 5 sovrum samt tvättstuga och två helkaklade badrum. Dessutom finns ett stort, isolerat garage, båtgarage, trädgårdsförråd, friggebod, hundgård med koja samt vedförråd. Tomten är egentligen två sammanlagda tomter om sammanlagt 6033 kvm varav 4000 är inhägnad trädgårdstomt och resten naturtomt.

Du tar dig till Borås eller Göteborg på ca 30 minuter med bil, till Hindås med service på 8 minuter och till Landvetter och vidare ut i resten av världen på ca 20 minuter. Här finns både närtrafik och skolskjuts som alternativ såklart!

Nu välkomnar jag er till att boka in er på visning och låter bilderna tala!


Boarea
144 kvm
Driftkostnad
36 010 kr/år
Tomtarea
6 033 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2020-12-12

Mäklarhuset Härryda

Denna villa på Svedjorna såldes av oss 2020-12-12. Se alla våra försäljningar i Hindås samt även på Svedjorna.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.