Slåttervägen 3 / Knäpplan Väster / Hjo

Förverkliga husdrömmen i trevliga Hjo!

Utgångspris
2 855 000 kr
Boarea
107 kvm
Tomtarea
1 341 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Intresseanmälan

Kontakta mäklaren för mer information kring ev visningsmöjligheter.

Anmäl intresse Budgivning
Läs mer om budgivning

Förverkliga dina husdrömmar med ett nyproducerat hus!

Nu finns möjlighet att förvärva denna tomt på Slåttervägen 3 tillsammans med en nyckelfärdig enplansvilla från Älvsbyhus vilken anpassas efter köparens önskemål. Förslagsvis uppförs husmodellen "Eva" om 107 kvm, ett välplanerat boende med tre sovrum. Det öppna vardagsrummet och köket blir en självklar mötesplats med fyra fönster och mycket ljusinsläpp.

Villa Eva är ett hus som det är enkelt att trivas i; gott om utrymme, enkelt underhåll, nytt och fräscht, effektiv planlösning och inte minst en smidig och enkel byggprocess. Allt detta till marknadens lägsta pris. Som tillval finns bl.a. flera olika garagemodeller, fiber och interiöra val men i grunden håller huset en god standard med exempelvis genomgående trägolv. Uppvärmning sker med en frånluftsvärmepump, denna håller nere driftkostnaderna.

Det behöver inte vara krångligt att köpa nyproduktion, Älvsbyhus tar hand om hela processen och ansvarar för husbygget, från grundläggning till färdigt hus. Älvsbyhus erbjuder dessutom förmånliga betalningsvillkor, största betalningen sker först efter att huset har levererats.

Läs mer på Älvsbyhus hemsida https://www.alvsbyhus.se

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Bilder
Sponsrade länkar
Beväringsgatan 5, Axvall
Visa alla 16 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Inspiration
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning

 • Beskrivning av samtliga rum
  Villa Eva är ett resultat av en rad efterfrågningar och önskemål från våra kunder. Lite mindre till ytan men otroligt välplanerat med tre sovrum och smart förvaring.

  Du kan också välja bland många olika tillval för att göra huset mer personligt – låga fönster, helglasad balkongdörr i vardagsrummet och sovrummet samt dekorfönster bara för att nämna några. I kök och tvättstuga kan du välja olika alternativ för vitvaror och förvaring så att det passar era behov på bästa sätt.

  Välj att bygga ett nytt hus och överraskas av hur låg totalkostnaden blir, samtidigt som du får anpassa huset helt efter era unika behov.
Fakta

Beskrivning
Byggnadssätt
 • Vatten:
  Kommunalt vatten
 • Avlopp:
  Kommunalt avlopp
 • Uppvärmning:
  Frånluftsvärmepump
Tomt/Servitut
 • Tomtarea
  1341 kvm (Tomtareauppgifter enligt lantmäteriet)
 • Planbestämmelser
  För Del Av Söder 3:43, knäpplan Väster, Detaljplan (Beslutsdatum: 20181211, Registreringsdatum: 20190114)
Övrigt
 • Älvsbyhus tillämpar totalentreprenad vilket innebär att ni endast behöver ett avtal för hus och standardgrund. Totalentreprenad ger dig en unik trygghet och bekvämlighet under hela byggprocessen där allt material och all montering ingår i priset. Ditt Älvsbyhus levereras nyckelfärdigt vilket betyder att tapetsering och målning är klart invändigt när det är dags att flytta in. Utvändigt är huset grundmålat.

  Som husleverantör har vi ansvaret för hela husbygget, från grundläggning till färdigt hus. Eftersom vi kontrollerar hela byggprocessen lämnar vi 100 % garanti på såväl huspriset som dagen för slutbesiktning.

  Älvsbyhus har genom lång erfarenhet och gedigen kunskap om husbygge förtjänat en plats som nummer ett i branschen av husleverantörer i Sverige. Rejäl kvalitet på husen och ekonomisk stabilitet i företaget ger dig som kund extra trygghet.

  När du köper ett nyckelfärdigt hus från Älvsbyhus gäller det sagda priset. Inklusive allt. Inga undantag, inga tillägg och inget tjafs.

  Allt detta ingår:
  - Standardgrund, material och montering.
  - Tapetsering av väggar.
  - Trägolv i alla torra utrymmen
  - Utvändig grundmålning.
  - Hushållsmaskiner som spis, fläkt, diskmaskin, kyl och frys.
  - Komplett köksinredning med fullhöjd.
  - Komplett inredda garderober med fullhöjd.
  - Komplett leverans och installation av elutrustning.
  - Komplett installation av VVS-leverans.
  - Tak över entrén

  Kostnader för tomt, markarbeten, avgifter till myndigheter etc. tillkommer. Kontakta din husrådgivare för ytterligare information.
Ekonomi

 • Taxeringsvärde beskrivning
  För nyproducerade hus betalas ingen kommunal fastighetsavgift de första 15 åren. Detta innebär att du totalt sparar ca 117.180 kr jämfört med ett äldre hus (beloppet baseras på fastighetsavgiftens takbelopp för år 2018).
 • Typkod:
  220 Småhusenhet, bebyggd
 • Upplåtelseform:
  Äganderätt
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Ekonomi
Taxeringsvärde beskrivning
För nyproducerade hus betalas ingen kommunal fastighetsavgift de första 15 åren. Detta innebär att du totalt sparar ca 117.180 kr jämfört med ett äldre hus (beloppet baseras på fastighetsavgiftens takbelopp för år 2018).
Typkod :
220 Småhusenhet, bebyggd
Upplåtelseform :
Äganderätt
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Boendekalkyl

Räkna på ditt nya boende och boka en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad.
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Karta & platser
Använd kartan
X
Närliggande platser & landmärken
Klicka på platserna i listan för att se förhållandet gentemot objektet.
Platser

 • Vatten
 • 1,12 km
 • 5 min
 • 4 min
 • 15 min
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn