Fagerlids petersberg 1

Fagerlids petersberg 1

Slutpris

250 000 kr


Fagerlid— Hova— Gullspång

Fagerlids petersberg 1


Slutpris
250 000 kr

Fagerlid— Hova— Gullspång

Renoveringschans med lantligt läge!

Renoveringsmöjlighet på Fagerlids Petersberg 1 bara några minuter utanför Hova. Fastigheten består av bostadshus, magasin, garage och ett äldre stall beläget på en naturtomt om 1825 kvm med stor potential. För dig som vill ut på landet och kanske drömmer om att ha egna odlingar och leva närmare naturen.

Med generösa ytor erbjuder denna fastighet stora möjligheter. Bostadshuset om 170 kvm fördelas på 6 rum och kök varav 3 sovrum och gott om yta för socialt umgänge. Huset är i behov av en totalrenovering och här ges chans till ny köpare att helt sätta sitt egen prägel på sitt nya boende. Låt kreativiteten flöda och återställ denna byggnad till sin forna glans!

Garage och magasin är i sämre skick då bjälklag är trasig på sina ställen och behöver rustas upp. Den stora tomten som tillhör är även den i behov av lite kärlek och uppröjning.

Inne i Hova finns allt som vardagen kräver såsom matbutik, sportanläggning, apotek, vårdcentral, skola och förskola etc. Några få km ut til E20 vilket innebär goda pendlingsmöjligheter.

Bostadshus står i dagsläget tomt sen någon månad tillbaka. Fastigheten kommer att säljas med friskrivningsklausul, för mer information och visning tag kontakt med ansvarig mäklare Sanne Skartnes.


Boarea
170 kvm
Driftkostnad
26 500 kr/år
Tomtarea
1 825 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2024-03-04

Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång

Denna villa på Fagerlids petersberg såldes av oss 2024-03-04. Se alla våra försäljningar i Hova samt även på Fagerlids petersberg.

Boka värdering

Sanne Skartnes

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Martin Jarhäll

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.