Sök Meny
Såld

GÖTEBORG / Hovås / Björklundavägen 14

Hovås - Unik taklägenhet

Unik taklägenhet med två stora takterrasser mot sydväst och nordväst. Kök med utgång till terrass till morgonkaffet och kryddodling. Vardagsrum med direkt förbindelse till takterrass. Uteförråd på 2,5 kvm till terrassmöbler. Nyproducerad genom HSB - Brf Boulevarden där föreningen omfattar 68 lägenheter i varierande storlekar på mellan 31 och 120 kvm och 2,80 meter i takhöjd. OBS endast enskilda visningar, kontakta Leif Andersson 0707710423. Tidigast tid för VIP visning 21/6.

Nya Hovås och kringliggande områden bjuder på obegränsad tillgång till rogivande natur och närhet till havet. Samtidigt har du möjligheten att stanna till i områdets nya och fräscha köpcenter som har mycket spännande att erbjuda. I nya Hovås får du det bästa av två världar, vissa kallar det ett unikt boende i världsklass!

Sponsrade länkar
GÖTEBORG / Hovås
Björklundavägen 14
Slutpris: 5 150 000 kr
Boarea: 79 kvm
Avgift: 3 995 kr/mån
Driftkostnad: 812 kr/mån
Rum: 3 rum
Våning: 4 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-06-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Hovås / Björklundavägen
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.