Björklundavägen 14 / Hovås / GÖTEBORG

Hovås - Unik taklägenhet

Slutpris
5 150 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
3 995 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-06-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björklundavägen såldes av oss 2017-06-21. Se alla våra försäljningar i Hovås samt även på Björklundavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hovås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unik taklägenhet med två stora takterrasser mot sydväst och nordväst. Kök med utgång till terrass till morgonkaffet och kryddodling. Vardagsrum med direkt förbindelse till takterrass. Uteförråd på 2,5 kvm till terrassmöbler. Nyproducerad genom HSB - Brf Boulevarden där föreningen omfattar 68 lägenheter i varierande storlekar på mellan 31 och 120 kvm och 2,80 meter i takhöjd. OBS endast enskilda visningar, kontakta Leif Andersson 0707710423. Tidigast tid för VIP visning 21/6.

Nya Hovås och kringliggande områden bjuder på obegränsad tillgång till rogivande natur och närhet till havet. Samtidigt har du möjligheten att stanna till i områdets nya och fräscha köpcenter som har mycket spännande att erbjuda. I nya Hovås får du det bästa av två världar, vissa kallar det ett unikt boende i världsklass!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration