Sök Meny
Såld

GÖTEBORG / Hovås / Björklundavägen 14

Hovås - Unik taklägenhet

Unik taklägenhet med två stora takterrasser mot sydväst och nordväst. Kök med utgång till terrass till morgonkaffet och kryddodling. Vardagsrum med direkt förbindelse till takterrass. Uteförråd på 2,5 kvm till terrassmöbler. Nyproducerad genom HSB - Brf Boulevarden där föreningen omfattar 68 lägenheter i varierande storlekar på mellan 31 och 120 kvm och 2,80 meter i takhöjd. OBS endast enskilda visningar, kontakta Leif Andersson 0707710423. Tidigast tid för VIP visning 21/6.

Nya Hovås och kringliggande områden bjuder på obegränsad tillgång till rogivande natur och närhet till havet. Samtidigt har du möjligheten att stanna till i områdets nya och fräscha köpcenter som har mycket spännande att erbjuda. I nya Hovås får du det bästa av två världar, vissa kallar det ett unikt boende i världsklass!

Sponsrade länkar
GÖTEBORG / Hovås
Björklundavägen 14
Slutpris: 5 150 000 kr
Boarea: 79 kvm
Avgift: 3 995 kr/mån
Driftkostnad: 812 kr/mån
Rum: 3 rum
Våning: 4 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-06-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Hovås / Björklundavägen