Behållare Behållare

Nya Hovås, Hovås, Göteborg
Björklundavägen 8

Boarea
68 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)

Fin, nyproducerad trea med perfekt läge i nybyggda, snabbväxande och trygga Hovås

Här erbjuds nu en helt nybyggd, modern och lyxig trerummare med vackert ljusinsläpp. En karaktärsfull lägenhet med modern utrustning. Välkommen att flytta in och koppla av!

Brf Hovås Entré är en nybyggd förening med tillträde våren 2022. Föreningen tillhandahåller garage, cykelrum och en trevlig och välskött innergård.

I detta nya bostadsområdes omnejd finns ett växande utbud av butiker, caféer och restauranger av alla dess slag. Ett perfekt boende väntar på Hovås Allé – en adress som lär bli mycket eftertraktad.
Här är det lätt att trivas!

Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Fin, nyproducerad trea med perfekt läge i nybyggda, snabbväxande och trygga Hovås

Här erbjuds nu en helt nybyggd, modern och lyxig trerummare med vackert ljusinsläpp. En karaktärsfull lägenhet med modern utrustning. Välkommen att flytta in och koppla av!

Brf Hovås Entré är en nybyggd förening med tillträde våren 2022. Föreningen tillhandahåller garage, cykelrum och en trevlig och välskött innergård.

I detta nya bostadsområdes omnejd finns ett växande utbud av butiker, caféer och restauranger av alla dess slag. Ett perfekt boende väntar på Hovås Allé – en adress som lär bli mycket eftertraktad.
Här är det lätt att trivas!

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Kostnadsfri muntlig värdering
Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Inspiration
Rumsbeskrivning
Beskrivning av samtliga rum
Planlösning:
Genomgående för lägenheten: parkettgolv 3-stav, ljus ek. Ljus färgsättning på väggarna, släta vita innerdörrar, fönsterbänk matt Carraramarmor, garderober med vita släta luckor och rostfria handtag.

Entré/hall som är inredd med inbyggd garderob med rostfria handtag. Garderoben är försedd med hyllplan och klädstång, här finns det gott om plats till förvaring av skor och ytterplagg. På golvet ligger grå klinker, både snyggt och praktiskt regniga dagar. Ljus färgsättning på väggarna och strömbrytare med dimmer till belysningen i taket.

Badrummet är smakfullt och stilrent inrett med dusch, vikbar duschväggar i klarglas, strömbrytare med dimmer. På golvet ligger grå klinker 15x15 cm med skön golvvärme och vit blank kakel 20x40 cm på väggarna. Vit kommod med utdragbara lådor varav en med eluttag och vita profilhandtag, handfat under spegelskåpet, vit golvstående wc. Snyggt, fräscht och lätt att hålla rent. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare samt bänkskiva i laminat på vilken ni kan stryka och vika den nytvättade tvätten. I väggskåpen ovanför bänkskivan kan ni förvara rengöringsprodukter mm.

Vardagsrummet har många funktioner i ett hem. Lägenhetens vardagsrum ger dig och din familj alla möjligheter. Den öppna planlösningen gör att ljuset kommer in i vardagsrummet från flera håll, här finns det gott om plats för soffa och matbord. Härifrån kommer ni ut till om ca 6 kvm i söderläge. En perfekt plats för sköna middagar utomhus på sommarhalvåret.

Köket är hemmets hjärta. Därför är det viktigt att det är inrett på ett sätt man tycker om och uppskattar. Köket är stort och välplanerat med goda arbetsytor och gott om skåpsutrymmen. Stilren och smakfull inredning med vita släta luckor med rostfria handtag på bänkskåpen och push-open på väggskåpen. Stänkskydd 20 cm uppvik ovan bänkskivan i Sidenmatt ljusgrå laminat. Arbetsbänken matchar den ljusa köksinredningen och skapar en trevlig miljö att vistas i. Belysningen under köksskåpen lyser upp under tiden ni lagar mat. Den maskinella parken består av: rostfri kombinerad kyl och frys, svart inbyggnadsugn och induktionshäll och inbyggd micro, integrerad diskmaskin. Utdragbar rostfri köksfläkt. 2 st Spotskenor i taket med dimmer.

Sovrummet är hemmets viktigaste rum. Här vill man kunna sova gott och komma till ro. Båda sovrummen ligger med ingång från hallen och fönster mot en lugn innergård. Båda sovrummen är inredda med garderober, släta vita luckor och silver handtag. Garderoberna är försedda med hyllplan, lådor och klädstång. Båda sovrummen är även utrustade med strömbrytare med dimmer.
Fakta
Beskrivning
Boarea
68 kvm
Rum
3 (2 sovrum)
Våning
1 av 5
Tillträde
våren 2022
Byggnadssätt
Byggnadsår
2022
Energideklaration
Sammanställning
Energideklaration är utförd
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet
TV och Bredband
Brf Hovås Entré har tecknat ett avtal (3 år t.o.m. 2025-08-31) med Telia om leverans av Bredband, TV & Telefoni, med ett grundutbud som ingår i årsavgiften. Vill man beställa extratjänster själv av Telia utöver grundutbudet så går detta jättebra.
I grundutbudet ingår Bredband 100/100 Mbit/s, TV-paketet lagom (se Telias hemsida vilka kanaler som omfattas) samt bredbandstelefoni.
Till lägenheten hör 1st digital-box och 1st bredbandsrouter.
Ekonomi
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Föreningen
Benämning
Brf Hovås Entré.
Markägare
Föreningen äger marken
Allmänt
Föreningen består av 82 lägenheter, fördelat på 4 trapphus.
Husen är projekterade och byggda enligt miljökonceptet "Svanen" och värms upp av en bergvärmeanläggning. Ventilationen är av typ FTX (till- och frånluft med återvinning). De 2st lokalerna som finns i bottenvåningen har 3D-fastighetsbildats och tillhör därmed inte föreningen (ägs av NextStep Group, som äger och förvaltar dessa).

Föreningens gatuadresser är följande:
Björklundavägen 4 & 8, samt Hovås Allé 9 & 11
Övriga utrymmen i föreningen
P-Platser och Garage
Föreningen förfogar över 53 p-platser i garaget, samt 2st markparkeringar i Petter-Jons gränd. I garaget har vi också ett antal laddboxar (7,4kW) för EL-fordon (6st), men förberedelser är gjorda så att fler boxar enkelt kan monteras.
För att ställa sig i kö till garageplatser/parkeringsplatser kontaktar man Parkando. (info kommer inom kort)

Avgiften för p-plats i garaget är fastställd till 1 300 kr/mån och för år 2022/2023 och för markparkeringen 650 kr/mån. Elbilsplats har en förhöjd avgift med +75kr/mån + separat debitering ström

Cykelförvaring
Cykelförvaringen sker i föreningens 2st låsta komplementbyggnader på gården och i bottenvåningen i huset på Björklundavägen 4 (separat cykelrum)

Sophantering (Sopsugsanläggning)
Föreningen förfogar över 2 st sopsugskasuner som är belägna i den norra delen under mark mot Björklundavägen.
Sophanteringen och sortering sker med i denna anläggning i 2 fraktioner, såsom Matavfall och Brännbart.
Övrigt avfall vad gäller: Returpapper, Pappersförpackningar, Plastförpackningar, Metallförpackningar, glas mm så hänvisas till återvinningsstationen vid ICA Kvantums parkering

Återvinningscentraler
På återvinningscentralerna kan du lämna nästan alla typer av grovavfall, men också förpackningar, farligt avfall och elektronik. För att komma in på återvinningscentralen - ÅVC:n - behöver du ett ÅVC-kort. Läs på kommunens hemsida vad det är som gäller för just dig.

Gemensamma utrymmen
Det som vi i föreningen gemensamt förvaltar är våra trapphus, hissar, tekniska anordningar, garage mm. Även våra gårdsytor innehållande olika inventarier och ytskikt/planteringar.

Lägenhetsförråd (separata)
Till varje lägenhet finns ett lägenhetsförråd i källardelen. Din förrådsdörr är märkt med ditt lägenhetsnummer. Föremål som är klassade som brandfarliga eller explosiva varor får inte förvaras i detta lägenhetsförråd. Det är ditt ansvar att ha ett bra lås till ditt förråd.


Porttelefon och taggläsare
Varje trapphusentré har ett porttelefon- och taggsystem för att komma in i byggnaderna. Vi förlust av tagg meddelas styrelsen omgående, så att taggen kan spärras, vi värnar om säkerheten i föreningen och hoppas att alla kan vara med och bidra till detta.

Hissar
Föreningen har 4st hissar av fabrikat Schindler, kontakta styrelsen för mer information.

Styrelserum
Ett separat styrelserum på ca 19 m2 finns beläget i källaren till huset på Björklundavägen 8

Energibolag
Nätägare: Ellevio (750A servis är indragen till vår fastighet, med en 600A mätarsäkring)

Uppvärmning via bergvärme
Husen försörjs med värme från egen producerad värme via bergvärmepumpar, anläggningen är belägen i källaren under huset på Björklundavägen 8.
Dokument och länkar
Ekonomi
Upplåtelseform :
Bostadsrätt
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området

Använd kartan
X
Platser
  • Wrapsody Nya Hovås
   81 m
  • Sociale
   123 m
  • Luciana Pizzeria
   199 m
  • Nakhon
   210 m
  • The Elephant
   212 m
  • Noblaskolan Billdal
   127 m
  • Noblaskolan Nya Hovås
   132 m
  • Klåvavägens förskola
   142 m
  • Brottkärrsskolan
   172 m
  • Brännemysten
   276 m
  • Hemköp
   4,36 km
  • Stora Coop Sisjön
   4,83 km
  • ICA Supermarket Åkered
   4,94 km
  • Hemköp Opaltorget
   5,45 km
  • 421
   5,69 km
  • Sandås
   125 m
  • Brottkärrsmotet
   165 m
  • Bassås
   222 m
  • Högen
   255 m
  • Lyckhem
   280 m
  • Kållered station
   6,01 km
Avstånd
 • Vatten
  843 m
  6 min
  8 min
  25 min
 • Hav
  1,54 km
  4 min
  6 min
  22 min
 • Tågstation - Kållered station
  6,01 km
  17 min
  50 min
  -
 • Hållplats - Sandås
  125 m
  1 min
  1 min
  2 min

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren