Hovås Allé 33 / Nya Hovås / Hovås / Göteborg

Fin, nyproducerad trea med perfekt läge i nybyggda, snabbväxande och trygga Hovås

Slutpris
3 895 000 kr
Boarea
81.5 kvm
Avgift
4 433 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-04-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hovås Allé såldes av oss 2020-04-01. Se alla våra försäljningar i Hovås samt även på Hovås Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nya Hovås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds nu en helt nybyggd, modern och lyxig trerummare med vackert ljusinsläpp och två balkonger. Balkong 1 om ca 14,5 kvm mot Hovås Allé och balkong 2 om ca 4,5 kvm mot den trevliga innergården, här är det sol från ca 15.00-20.00. En karaktärsfull lägenhet med modern utrustning. Välkommen att flytta in och koppla av!

Brf Solgränd är en välskött och stabil förening med god ekonomi och en härlig gemenskap som bland annat tillhandahåller garage, cykelrum och en trevlig och välskött innergård. Föreningen har haft haft två avgiftsfria månader, en avgiftsfri månad år 2019 och en avgiftsfri månad år 2020.

I detta nya bostadsområdes omnejd finns ett växande utbud av butiker, caféer och restauranger av alla dess slag. Ett perfekt boende väntar på Hovås Allé – en adress som lär bli mycket eftertraktad.
Här är det lätt att trivas!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.