Hällevägen 6

Hällevägen 6

Slutpris

9 000 000 kr


Kåhög— Jonsered— Partille

Hällevägen 6


Slutpris
9 000 000 kr

Kåhög— Jonsered— Partille

Exklusiv nybyggd villa i soligt naturnära läge och vidsträckt utsikt över horisonten!

Välkommen till denna fantastiska påkostade villa med milsvid utsikt! Ett näst intill nybyggt Hjältevadshus med det perfekta läget där drömmen om landet möter alla krav om funktionalitet och modern komfort!
Villan som är i 2-plan om hela 194 kvm har en genomtänkt planlösning där möjlighet finns till totalt 5 sovrum. Huset har såväl invändiga som utvändiga sociala ytor. En underbar soldränkt altan med plats för härliga loungegrupp, matbord och solstolar. En plats där sol, umgänge och fantastiskt utsikt är en självklarhet. Här vill man umgås med familj och vänner och njuter av härliga kvällar såväl som frukostkaffet. Sommar såväl som vinter kan man koppla av i det väl tilltagna spabadet som blir en extra lyx.
Bilarna parkeras smidigt på uppfarten och här finns ett nybyggt isolerat förråd med plats för cyklar, utemöbler och trädgårdsredskap. Att bo på Hällevägen 6 innebär att bo mitt ibland de bästa av världar. Här finns storslagen natur med vandringsleder, motionsspår och svampskogar alldels utanför husknuten. Ett stenkast bort breder Bokedalens naturreservat ut sig med sina badsjöar, ridstigar och flera hundra år gamla ekar. Önskar man istället väcka liv i stadsbons livsandar finns storstadens puls att nå på behändigt avstånd. Kåhög är ett lugnt och trivsamt område mellan Partille och Jonsered och präglas av uppvuxen villa idyll med naturen runtomkring som en extra bonus.
Här erbjuds nu möjligheten att förvärva kort och gott - drömvillan! Välkommen att kontakta mig för ytterligare information och för att boka in er på visning!


Boarea
194 kvm
Driftkostnad
37 967 kr/år
Tomtarea
1 390 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2021-06-18

Mäklarhuset Partille

Denna villa på Hällevägen såldes av oss 2021-06-18. Se alla våra försäljningar i Jonsered samt även på Hällevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.