Korpåsvägen 1B / Jonsered / Partille

Charmig lägenhet i kulturmärkt brukssamhälle!

Slutpris
3 950 000 kr
Boarea
91 kvm
Avgift
4 680 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2019-01-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Korpåsvägen såldes av oss 2019-01-18. Se alla våra försäljningar i Jonsered samt även på Korpåsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Jonsered är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I anrik bruksmiljö från 1800-talet finns det nu möjlighet att förvärva en mycket fin fyrarumslägenhet i en av de gamla tegellängorna i Korpås. Ett charmigt livsstilsboende med genomtänkta och omsorgsfulla renoveringar som ger lägenheten det lugn som bara äldre byggnader kan ge. Med sin charm är det svårt att inte le när man kliver in genom dörren. Här möts man bl.a. av ett renoverat kök från 2015, helkaklat badrum från 2016, separat gästtoalett som renoverades 2018, vackra brädgolv, djupa fönsternischer och fina ljusinsläpp från tidstypiska fönster. Det finns dessutom möjlighet för nästa ägare att inreda del av vindsförrådet.
Här bor man med stor gemensam trädgård med odlingsmöjligheter och där var och en har en separat uteplats i västerläge.

I det gamla vackra brukssamhället Jonsered finns mycket historia bevarat i de gamla arbetar- och tjänstebostäderna men även i fabrikerna. Det här är framförallt ett samhälle med en mycket vacker natur med många fina vandringsområden. Till Jonsered lockas många också av det bekväma pendlingsavståndet till både Göteborg och Alingsås. Det är en riktig idyll för barnfamiljen med lugn atmosfär och med promenadavstånd till förskola, skola och kommunikationer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.