Björsgårdsvägen 18H / Källby / Götene

Gavelradhus med kanonläge!

Slutpris
1 920 000 kr
Boarea/biarea
104/50 kvm
Driftkostnad
44 203 kr/år
Tomtarea
168 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-08-30
Bostaden är såld!

Denna radhus på björsgårdsvägen såldes av oss 2019-08-30. Se alla våra försäljningar i Källby samt även på björsgårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Källby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till detta läckra och välskötta gavelradhus om 2-plan och källare i lugnt och trivsamt område i Källby. Här finner vi ett kök med öppen planlösning och köksö, enhetliga materialval och en stor altan med fritt västerläge. Här cyklar barnen fritt omkring till områdets lekplatser via bilfria gångstigar och ett stenkast från huset finns Källby skola och nybyggd förskola. Värme, v/a, fiber samt garage i länga med autoport fås via samfälligheten. Ett perfekt boende för barnfamiljen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.