Blomberg Rådjursstigen 5 / Blomberg / Källby / Götene

Sjönära fritidshus i Blomberg

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
45 kvm
Driftkostnad
15 000 kr/år
Tomtarea
956 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-10-21
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Blomberg Rådjursstigen såldes av oss 2020-10-21. Se alla våra försäljningar i Källby samt även på Blomberg Rådjursstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Blomberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till detta sjönära fritidshus i trivsamt område i Blomberg. Trevlig planlösning med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt två separerade sovrum.

Solen avnjutes på en delvis takförsedd träaltan med rakt västerläge.

Kommunalt vatten och avlopp är installerat. Trädgården är omgiven av en grönskande mur vilket ger en privat och hemtrevlig boendemiljö.

Härligt läge i vackra Blomberg med gångavstånd till både bad och båthamn. Närhet till naturreservat och vackra vandrings- och cykelleder på Kinnekulle samt bad vid Vänerns strand.

Ett par hundra meter från huset finns järnväg som snabbt tar oss vidare mot Lidköping och sedan även Göteborg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.