Blomberg Södra Kleven 14 / Blomberg / Källby / Götene

Fritidshus på Blombergs klippkant

Slutpris
1 000 000 kr
Boarea
48 kvm
Driftkostnad
3 500 kr/år
Tomtarea
2 224 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-03-31
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Blomberg Södra Kleven såldes av oss 2020-03-31. Se alla våra försäljningar i Källby samt även på Blomberg Södra Kleven

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Blomberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till detta fritidshus på Blombergs klippkant med högt och vackert läge. Det lilla fritidshuset från 1939 har sett sina bästa dagar och taket har börjat rasa in på sina stället. Men för den händige så är kanske detta det perfekta projektet. Huset står nämligen på en tomt om ca 2 200 kvm med stor potential och tillgång till både kommunalt vatten och avlopp. Redo för att nästa familj ska kunna forma sitt drömboende!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.