Blombergs egendom 10 / Blomberg / Källby / Götene

Villa vackert belägen på natursköna Kinnekulle

Slutpris
2 760 000 kr
Boarea
163 kvm
Driftkostnad
23 200 kr/år
Tomtarea
1 913 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-06
Bostaden är såld!

Denna villa på Blombergs Egendom såldes av oss 2020-05-06. Se alla våra försäljningar i Källby samt även på Blombergs Egendom

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Blomberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett högt och fint läge på det i folkmun kallat "blommande berget" Kinnekulle, finns nu chansen att förvärva en fastighet från 1920-talet som totalrenoverades 2014 med genomgående hög kvalité på materialval och ett enastående läge med utsikt mot sjön Vänern.

Fastighetens materialval har en stark lokal förankring och genast när Ni kliver innanför tröskeln slås man av det vackra kalkstensgolvet lagt i ett smakfullt schackrutigt mönster. Bostaden om sina 163 m² är fördelad på 1 ½ plan och utgörs av trivsamt kök som inbjuder till umgänge kring den generösa köksön, även här återfinns Kinnekullesten då ön är försedd med en maffig kalkstensskiva med ett vackert mönster. Köket med sina ljusa luckor i kombination med vitt kakel ovan bänk ger ett tidlöst kök och är byggt av närbeläget snickeri. Vidare finns sällskapsrum invid kök som leder via pardörr ut till det stora altandäcket. I entréplan finns ytterligare två rum passande som tv-rum alt. sovrum. I ovanplan finns två sovrum varav ett med eget badrum och balkong. Området i Blomberg hänför ofta sina besökare med sin vackra natur och flertalet besöksmål. Trots att vi befinner oss på landsbygden finns tågstopp inom ett par minuter med Kinnekulletåget, vilket gör att Ni med lätthet kan ta Er till större städer. I området finns även badplats, Blombergs gästhamn för den båtintresserade, vackra strövområden i naturreservat och ett mysigt café som bakar utsökt frukostbröd. Fastighetens uppvärmning sker via bergvärme vilket är placerat i annex som även inrymmer garage och förråd. Fastigheten kommer i samband med försäljningen vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel då säljaren har tecknat produkten Skyddat Köp.

Varmt välkommen att anmäla Er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.