Heljereds byväg 151

Heljereds byväg 151


Heljered— Kållered— Mölndal

Heljereds byväg 151



Heljered— Kållered— Mölndal

VÄLSKÖTT VILLA MED LUMMIG OCH HÄRLIG TRÄDGÅRD!

Nu har jag möjlighet att presentera en välplanerad villa belägen i ett mycket omtyckt område nära skog och natur men med god kommunikation och butiker på kort promenad från bostaden. Trädgården erbjuder allt från fruktträd, odlingslådor med örter samt blommor och buskar med bär. Huset är fördelat i två plan och är genomgående ljust och välhållet.

På entréplan välkomnas man in i hallen som erbjuder god förvaring i skjutdörrsgarderob. Vidare har du groventré och tvättstuga inrett med tvättmaskin och torktumlare. Badrummet är helkaklat och inrett med dusch. Köket är L-format och präglas av massiv ek, med både över och underskåp. Trevligt fönster som skänker gott om ljus i rummet. Köksön gränsar av köket och matplatsen och ger god förvaring och arbetsyta. Matplats för 6 personer samt utgång till altanen på framsidan. Altan samt gräsmattan på framsidan är belägen i ett härligt sydvästläge med sol från morgon till kväll. Här finns en stor eldriven vattentät markis över matplatsen. Vidare har du ett öppet och luftigt vardagsrum som är lätt att möblera. Från vardagsrummet når man altanen på baksidan samt spa badet. På entréplan har man även ett rymligt och ljust sovrum.

En trappa upp har man allrummet med högt i tak till nock. Tre ljusa och fina sovrum, en praktisk klädkammare samt ett stort helkaklat badrum inrett med både dusch och bubbelbad.

Utvändigt har man ett isolerat garage som ligger i anslutning till varmförrådet. På uppfarten finns laddare till elbil. Asfalterad uppfart med plats för ca 4 bilar. På taket finns det solpaneler. Här bor man med ett mycket bra läge i området när skog och natur.
Bara att flytta in och trivas i denna underbara villa!

Bostaden är besiktad, protokollet ligger längst ner under dokument och länkar.

Välkomna!


Boarea
141 kvm
Driftkostnad
29 616 kr/år
Tomtarea
791 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-01-13

Mäklarhuset Mölndal

Denna villa på Heljereds byväg såldes av oss 2021-01-13. Se alla våra försäljningar i Kållered samt även på Heljereds byväg.

Boka värdering

Hanna Gole

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.