Hultavägen 31 / Tulebo / Kållered / Mölndal

GAVEL 2:A - MED HÄRLIG UTEPLATS

Slutpris
2 095 000 kr
Boarea
63 kvm
Avgift
4 522 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
Bottenplan
Såld
2020-05-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på hultavägen såldes av oss 2020-05-27. Se alla våra försäljningar i Kållered samt även på hultavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tulebo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen ges möjligheten att bli ägare av detta fina bostadsrättsparhus fördelat på 63 välplanerade kvadratmeter. Bostaden erbjuder både renoverat kök samt ett helkaklat och modernt badrum med spotlights och golvvärme. Här finns även en stor uteplats belägen i sydvästläge med plats för utemöbler och grill. Uteplatsen ligger delvis under tak med både markis och infravärmare. Vidare har du ett stort och ljust vardagsrum, ett rogivande och mysigt sovrum med fyra stora garderober. Tvättstuga inredd med både tvättmaskin och torktumlare, samt en rymlig klädkammare. På framsidan har man en mysig liten uteplats med morgonsol. Till lägenheten finns även ett förråd!

Här bor du i ett lugnt och trivsamt område i en välskött och stabil HSB-förening med natur, badsjön Tulebo samt god kommunikation på kort promenadavstånd. I närheten finns även förskola, skola samt Kållereds köpstad och station! Parkering finns precis intill bostaden och ligger på 130kr/mån.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.