Östra Lindomevägen 29 / Sandåsen / Kållered / Mölndal

FIN FUNKISVILLA - STOR TOMT & LÅG DRIFTSKOSTNAD

Slutpris
4 190 000 kr
Boarea/biarea
64/61 kvm
Driftkostnad
22 722 kr/år
Tomtarea
1 185 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2020-08-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Östra Lindomevägen såldes av oss 2020-08-24. Se alla våra försäljningar i Kållered samt även på Östra Lindomevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sandåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

FIN FUNKISVILLA - STOR TOMT & LÅG DRIFTKOSTNAD
Välkommen till en charmig och modern funkisvilla på stor uppvuxen tomt och låga driftskostnader. Ljus entrévåning med fint ljusinsläpp och utgång till stor altan i soligt sydvästläge. Här finns ljust vardagsrum, fint kök, två sovrum samt toalett. Källarvåningen erbjuder stort allrum som lätt går att delas till ytterligare sovrum, stort helkaklat badrum med tvätthörna, stort förråd med pannrum samt källarentré. Uppvuxen lummig stor trädgårdstomt om 1 185 m² med fina gräsmattor, fruktträd och stor mysig terrass. Det finns två trädgårdsförråd och gott om plats att parkera på tomten.

Östra Lindomevägen ligger centralt med nära kommunikationer, service, barnomsorg samt bad och natur. På två minuter med bil kommer du ut på E6:an som snabbt tar dig till Göteborg eller Kungsbacka på ca 15 min.

Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.