Rektor Jönssons Väg 39

Rektor Jönssons Väg 39

Slutpris

4 000 000 kr


Kållered— Mölndal

Rektor Jönssons Väg 39


Slutpris
4 000 000 kr

Kållered— Mölndal

4-5 rok i trivsamma Tulebodalen, Bullerbykänsla!

Varmt välkomna till Rektor Jönssons väg 39 i Kållered!
Det fria läget med fönster i två väderstreck gör bostaden väldigt ljus. När man kommer till Tulebodalen och lägenheten är det bara att låta axlarna sjunka ner och friden ta vid. Hemma i lugnet, i lägenheten med utgång ut till en stor altan, med gott om plats för olika möblemang och studsmatta för barnen. Här kan man njuta när solen har sin gång över himlen. Området kring lägenheten är idyllisk för en barnfamilj eller dig som har stort fritidsintresse. Här bor ni med närhet till bad och fiskesjö(ar), skogen, elljusspår samt Bohusleden bara runt hörnet. Ishall och fotbollsklubb endast 2 min promenad bort.
det finns flera skolor och förskolor i närområdet. Möjlighet till inomhusbad på Streteredbadet bara 5 min promenad bort. Närheten till IKEA (4-5min med bil). Bra kommunikationer, det finns busshållplats i området. Bostadsrättsförening med mycket god ekonomi.
Läs gärna mer om bostadsföreningen på föreningen hemsida https://brftulebodalen.bostadsratterna.se/valkommen-till-brf-boklok-tulebodalen


Boarea
85 kvm
Avgift
4 974 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-04-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.