Stenmursvägen 26

Stenmursvägen 26

Slutpris

6 200 000 kr


Tulebo— Kållered— Mölndal

Stenmursvägen 26


Slutpris
6 200 000 kr

Tulebo— Kållered— Mölndal

VÄLPLANERAT KEDJEHUS FÖRDELAT PÅ TVÅ PLAN

Välkommen till detta moderna och väldisponerade kedjehus med lättskött och trevlig tomt. Här finns både garage och rymligt förråd! Flera olika uteplatser som gör att du kan njuta av både sol och skugga.

Entréplan har en öppen och luftig planlösning mellan kök och vardagsrum vilket gör det lätt att slappna av i vardagsrummet samtidigt som man tar del av aktiviteterna i köket. I anslutning till entrén har man en praktisk tvättstuga samt groventré. Intill tvättstugan ligger det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch. Från vardagsrummet når man den härliga altanen där utemöbler och grillen passar perfekt. Från altanen når man den mysig trädgården där det ryms både studsmatta och trädgårdsodling. Övre plan har tre fina sovrum varav master bedroom vetter ut mot framsidan och har utgång till balkongen. Här finns också ett stort badrum med badkar samt en rymlig klädkammare för praktisk förvaring.

Här bor ni i ett mysigt och barnvänligt område med gångavstånd till förskola, skola och fritidsaktiviteter. På promenadavstånd finns inte bara en trevlig badplats vid Tulebosjön utan även Kållereds sportcenter där alla åldrar kan ägna sig åt både hockey och fotboll. Området har goda kollektivförbindelser med buss som smidigt tar er till Kållereds centrum där man kan ta tåget både mot Göteborg och Kungsbacka.

Välkommen till ett trivsamt och bekvämt boende med optimal planlösning! Bara flytta in och trivas!

Välkommen att boka in dig på visning!


Boarea
123 kvm
Driftkostnad
39 015 kr/år
Tomtarea
271 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-09-11

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna kedjehus på Stenmursvägen såldes av oss 2021-09-11. Se alla våra försäljningar i Kållered samt även på Stenmursvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.