Streteredsvägen 61A

Streteredsvägen 61A

Slutpris

1 975 000 kr


Kållered— MÖLNDAL

Streteredsvägen 61A


Slutpris
1 975 000 kr

Kållered— MÖLNDAL

3:A MED STOR BALKONG - 1 TRAPPA UPP

Äntligen en 3:A till salu i obelånad förening! Välplanerad lägenhet med smart planlösning och bra läge i Kållered, intill natur, sjö, skog och kommunikationer. Här får ni en stor balkong i fantastiskt västerläge med eftermiddags- och kvällssol.

Stor och ljus hall med garderob och hatthylla, två stora sovrum med inbyggda garderober och ljusa väggar, badrum med dusch och tvättmaskin, stort kök med matplats intill fönster med ljusa luckor och mycket förvaringsyta. Vardagsrum med parkettgolv och utgång till den härliga balkongen.

Säkerhetsdörr finns, förråd ingår och här bor du i en bra och stabil föreningen med goa grannar i ett lugnt och tryckt område! Direkt närhet till idrottsanläggning, naturen, badsjö och buss. I Kållered bor du i charmiga kvarter precis intill centrum med ett bra utbud av matbutik precis över gatan, restauranger, butiker och gym. Pendeln ligger inom bekvämt gångavstånd där tåget tar dig till Göteborg C på ca 15 min och på andra sidan vägen ligger även IKEA köpstad. Här finns det mesta för både studenten och familjen! Lediga parkeringsplatser finns! Varmt välkomna på visning.


Boarea
72 kvm
Avgift
2 529 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 tr
Såld
2018-04-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.