Ullas lyckas väg 53 / Kållered / Mölndal

Slutpris
4 010 000 kr
Boarea
114 kvm
Driftkostnad
31 595 kr/år
Tomtarea
299 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2017-04-02
Bostaden är såld!

Denna parhus på Ullas Lyckas Väg såldes av oss 2017-04-02. Se alla våra försäljningar i Kållered samt även på Ullas Lyckas Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kållered är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevligt parhus med ett av områdets bästa lägen utan insyn! Här bor du bekvämt med 5 rok på två plan och med två uteplatser på både framsida och baksida samt gräsmatta med plats för studsmatta eller varför inte fina rabatter? På nedre plan finns det ett ljust kök, rymligt vardagsrum, badrum, tvättstuga och ett stort förråd. På övre plan finns tre väl tilltagna sovrum, ett allrum som går att göra om till ett extra sovrum och badrum. I anslutning till huset finns parkeringsplatser och garage.

Om era barn spelar ishockey, fotboll, rider eller simmar spelar ingen roll då det bara är ett par minuters promenad till dessa aktiviteter. I Kållered finns även Kållereds köpstad med många olika butiker samt IKEA. Här bor du i ett mycket barnvänligt område med skolor, lekplatser samt barnomsorg inom räckhåll. Området har goda kollektivförbindelser med buss och pendeltågtrafik.

Varmt välkomna

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn