Sök Meny
Såld

Kållered / Ullas lyckas väg 53

Trevligt parhus med ett av områdets bästa lägen utan insyn! Här bor du bekvämt med 5 rok på två plan och med två uteplatser på både framsida och baksida samt gräsmatta med plats för studsmatta eller varför inte fina rabatter? På nedre plan finns det ett ljust kök, rymligt vardagsrum, badrum, tvättstuga och ett stort förråd. På övre plan finns tre väl tilltagna sovrum, ett allrum som går att göra om till ett extra sovrum och badrum. I anslutning till huset finns parkeringsplatser och garage.

Om era barn spelar ishockey, fotboll, rider eller simmar spelar ingen roll då det bara är ett par minuters promenad till dessa aktiviteter. I Kållered finns även Kållereds köpstad med många olika butiker samt IKEA. Här bor du i ett mycket barnvänligt område med skolor, lekplatser samt barnomsorg inom räckhåll. Området har goda kollektivförbindelser med buss och pendeltågtrafik.

Varmt välkomna

Sponsrade länkar
Kållered
Ullas lyckas väg 53
Slutpris: 4 010 000 kr
Boarea: 114 kvm
Driftkostnad: 31 595 kr/år
Tomtarea: 299 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-04-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Kållered / Ullas Lyckas Väg
  • Förbättra läget med insynsskydd
    Förbättra läget med insynsskydd

    Att rama in sin trädgård och skapa insynsskydd ger en avskildhet som skapar just det lugn och ro som många av oss längtar efter. Här är några enkla förslag!

  • Sju sätt att renovera miljövänligt!
    Sju sätt att renovera miljövänligt!

    Lär dig renovera miljövänligt. Det är verkligen inte lätt att göra medvetna val när man ska renovera hemma. Här är sju kloka råd på vägen.