Yllestad Björkelund

Yllestad Björkelund

Slutpris

1 200 000 kr


Kättilstorp— Falköping

Yllestad Björkelund


Slutpris
1 200 000 kr

Kättilstorp— Falköping

Lantligt beläget torp med snickarglädje

Följ den lilla gräsvägen in till skogen och kom fram till ett enskilt och naturnära läge - Yllestad Björkelund. En härlig sommaridyll med det röda torpet med vita knutar och snickarglädje omgärdad av grönska och med rikt natur- och djurliv.

Genom vackra pardörrar stiger du in i bostadens kök som har gott om arbetsytor och härligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Här finns en välbevarad äldre vedspis och det finns också gott om plats för matbord. Genomgående i hela huset ligger det vackra trägolv och väggarna är tapetserade i lantliga mönster som ger den rätta torpkänslan. Bostadens vardagsrum ligger i direkt anslutning till både kök och hall och här kan man sitta och njuta av kaminens värme och sken. I entréplan finns även toalett/dusch med förbränningstoalett och duschkabin. I en inre hall finns trappa till ovanplan där man möts av en större möblerbar hall som idag nyttjas som TV-rum. Bostadens båda sovrum finns också belägna i ovanplan, ett av rummen är större och ett lite mindre med mysigt snedtak. På fastigheten finns även garagebyggnad uppförd 2015 samt ett uthus.

Ute på den stora altanen kan man sitta en ljummen sommarkväll och verkligen njuta tystnaden och av naturen med fantastiska vyer och sommarängar. Varför inte ta en tur till skogen och se om man hittar sitt eget svampställe? Välkommen med er anmälan till visning!


Boarea/biarea
70/23 kvm
Driftkostnad
25 030 kr/år
Tomtarea
10 400 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-08-04

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Yllestad Björkelund såldes av oss 2022-08-04. Se alla våra försäljningar i Kättilstorp samt även på Yllestad Björkelund.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, assisterande mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Assisterande mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.