Götgatan 7

Götgatan 7

Slutpris

1 210 000 kr


Kvänum— Vara

Götgatan 7


Slutpris
1 210 000 kr

Kvänum— Vara

Trivsel och lugn i Kvänum

Lugnt, tryggt och familjevänligt; så beskriver säljarna Kvänum som bostadsort. Att huset ligger tvärs över gatan från skolan, så att barnen säkert kan gå dit själva gör inte saken sämre.

Villan, med fasad i rött tegel, är i ett och ett halvt hemtrevligt plan med källare som bonus. Väl inne övergår hallen i vardagsrum, matsal och kök i öppen planlösning, vilket bjuder in till umgänge. På entréplan finns även ett större sovrum och toalett. Ovanvåningen med mysigt snedtak erbjuder två sovrum och en möblerbar hall samt fräscht duschrum. I källaren hittar man tvättstuga, pannrum och förvaringsutrymmen; det kan man inte få för mycket av.

Bostaden omges av en lättskött trädgård avgränsad mot gata och grannar med häckar, främst tuja. Tomten har plats för lek, spel och en studsmatta om så önskas. På baksidan finns en altan med fönster och tak; perfekt för långa sommarkvällar. Garage under huset bjuder vi också på.

I Kvänum bor man nära naturen, men har även gångavstånd till service som matbutik, badhus och trevligt hotell med bowling. Företagsamheten är stor på orten och man satsar mycket på barn och ungdomar, bland annat finns en aktiv cykelklubb.


Boarea/biarea
117/70 kvm
Driftkostnad
44 408 kr/år
Tomtarea
930 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-03-25

Mäklarhuset Vara/Lidköping

Denna villa på götgatan såldes av oss 2020-03-25. Se alla våra försäljningar i Kvänum samt även på götgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.