Kvarnliden 5

Kvarnliden 5

Slutpris

490 000 kr


Larv— Vara

Kvarnliden 5


Slutpris
490 000 kr

Larv— Vara

Torpkänsla i Larv

Ett rött litet hus med röda knutar på landet är väl vad många av oss drömmer om; speciellt nu på våren när utomhussäsongen börjar. Nu har du möjlighet att köpa just detta! På Kvarnliden 5 i Larv, med utsikt över kuperat landskap ligger denna bostad bestående av två rum och kök.

En mysig hall möter dig när du kommer in och här finns även toalett samt trappa till vinden. Vidare in i det gammaldags köket med äldre, charmig inredning. Ett stort skafferi finns här också. Från köket kommer man ut på baksidans altan under tak. Vardagsrummet är rymligt och ljust och här finns kamin för mys och värme. I sovrummet ryms dubbelsäng och härifrån nås duschrummet. Tvättstuga/pannrum har separat ingång utifrån.

Tomten är grönskande och trevlig med fin utsikt. En altan under tak finns och i ett hörn vid huset kan man hitta ytterligare en liten uteplats i lä. Till fastigheten hör även ett uthus med förrådsrum på ovanvåningen och ett garage under.

Till Vedum är det ca 8 km och där finns butik, skola och järnvägsstation.


Boarea/biarea
71/9 kvm
Driftkostnad
24 730 kr/år
Tomtarea
689 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2022-05-12

Mäklarhuset Vara/Lidköping

Denna villa på Kvarnliden såldes av oss 2022-05-12. Se alla våra försäljningar i Larv samt även på Kvarnliden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.