Birger Anderssons väg 3

Birger Anderssons väg 3

Slutpris

4 700 000 kr


Aspenäs— Lerum

Birger Anderssons väg 3


Slutpris
4 700 000 kr

Aspenäs— Lerum

Välplanerat enplanshus med garage och carport

På en trevlig liten återvändsgata ligger denna villa i bekvämt enplansutförande med både garage, carport och härlig trädgård. Tilltalande planlösning där kök, matsal och vardagsrum med fördel har öppnats upp till en större och inbjudande social yta och för den större familjen finns hela fem sovrum att tillgå vid behov. Från vardagsrummet nås ett inglasat uterum som leder vidare till den sköna trädgården med altandäck i soligt sydvästligt läge. Bostaden är bekvämlighetsanpassad med bl a fåtal trösklar och bredare dörröppningar. Dessutom finns eventuellt möjligheter att avskärma en del av huset för framtida, inkomstbringande uthyrning.

I sköna Aspenäs kan man uppleva naturens vackra skiftningar på nära håll - här bor man med omedelbar närhet till vacker natur samt sjön Aspen, där härliga bad och rekreation väntar.
På få minuter nås Bagges Torg med Solkatten shoppingcenter där det mesta man kan tänkas behöva till vardags finns i form av matvarubutik, apotek, caféer samt shopping. Från Lerum station tar man sig snabbt och smidigt med pendeltåget till Göteborg eller Alingsås.


Boarea/biarea
144/23 kvm
Driftkostnad
59 548 kr/år
Tomtarea
673 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2024-01-23

Mäklarhuset Lerum

Denna villa på Birger Anderssons väg såldes av oss 2024-01-23. Se alla våra försäljningar i Lerum samt även på Birger Anderssons väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.