Bredehall 55 / Lerum

Fantastiskt hus med naturnära läge

Slutpris
4 610 000 kr
Boarea
175 kvm
Driftkostnad
22 837 kr/år
Tomtarea
1 439 kvm
Rum
3 rum (1-5 sovrum)
Såld
2020-03-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Bredehall såldes av oss 2020-03-24. Se alla våra försäljningar i Lerum samt även på Bredehall

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bredehall är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett underbart Hjältevadshus färdigställt 2017 med en totalyta om ca 175 kvm. Stilrent inrett entréplan med snygga materialval och kvalitativa vitvaror, genomgående golvvärme och stora sociala ytor. Möjlighet att inreda övre plan efter eget tycke och smak då detta plan idag är isolerat och förberett för att inredas med tex flera sovrum, badrum och allrum samt förråd. Här bor ni med mycket låga driftkostnader och utan fastighetsskatt i många år framöver.
På tomten finns en enorm träaltan som sträcker sig runt mer än halva huset, omgiven av naturidyll med både gräsmatteytor, skog och en charmig bäck som strömmar igenom en del av tomten.
Ett drömhus för den som vill vill bo bra och bekymmerslöst i härliga naturomgivningar men ändå med närhet till Lerums centrum med allt vad som erbjuds av service, butiker och kommunikationer!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.