Kolborydsvägen 8 / Öxeryd / Lerum

Välskött souterrängvilla med härlig tomt och dubbelgarage

Slutpris
3 800 000 kr
Boarea/biarea
101/52 kvm
Driftkostnad
32 621 kr/år
Tomtarea
1 117 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-03-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Kolborydsvägen såldes av oss 2020-03-17. Se alla våra försäljningar i Lerum samt även på Kolborydsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öxeryd är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett bra läge på en trevlig sluttningstomt, omgivet av härlig skog och natur men ändå nära till allt, ligger denna villa med en totalyta om ca 140 kvm. Välvårdad trädgård med stora gräsmatteytor, altandäck i vinkel med vindskyddande glasräcken och markis, stort dubbelgarage och uppfart med plats för många bilar. Fyra sovrum, stort vardagsrum med matsal och kök i anslutning.
Här bor ni med gångavstånd till det mesta - vacker natur med badsjö och trevliga strövområden, välsorterad matvarubutik, skolor samt Aspen pendelstation som tar du dig till centrala Göteborg på bara 20 minuter.
Välkommen hem till din nya bostad!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ett smart val i Öxeryd

Öxeryd är ett område i västra Lerum där ni bor med ett bekvämt avstånd till Göteborg. Området består till stor del av fristående villor. omgivet av härlig natur. Här har du närhet till skog och sjö såväl som pendeln till Göteborg. Öxeryd är ett populärt och barnvänligt område med bekvämt avstånd till skola, dagis och matbutik.

Service och Skola

På kort promenadavstånd ligger Lerums största matbutik Ica Kvantum, dygnet-runtöppna Shell/7-Eleven och klädbutiken Lindex. I närliggande radhusområdet Hulan ligger förskolan Hulan och Hulanskolan med årskurs F-5. En ny förskola, Öxeryd förskola, är under uppförande med verksamhetsstart under 2020. En liten bit bort finns Rydsbergsskolan med högstadium och särskola.

Fritid och Natur

Omgivningarna i Lerums kommun erbjuder många och vackra naturupplevelser vilket ger goda möjligheter till vandring, mountainbike och paddling i sjöarna. Öxeryd är beläget mellan Stamsjö-sjöarna och Öxsjön och med närhet till Aspen som alla är självklara utflyktsmål för bad och friluftsliv. Den fiskeintresserade har att se fram emot ett bra fiske året om i flertalet sjöar i kommunen. Vill man istället hålla sig inomhus är Vattenpalatset i Lerum ett välbesökt utflyktsmål. Stora Lundby och Öijared, som är Sveriges största anläggning , är för den golfintresserade två välbesökta golfbanor i kommunen.

Kommunikationer

En ny gång- och cykelstig är under byggnation mellan Hulan och Öxeryd och kommer ske i tre etapper, se gärna mer info på Lerums Kommuns hemsida. Det finns goda kommunikationer mellan orterna i kommunen samt med Göteborg och Alingsås. Närmsta pendelstation är Aspen där du på 15 min. tar dig till Göteborg eller Alingsås på 25 min. Föredrar man bussen finns hållplatsen för Lerumsnabben vid Ica Kvantum. Denna trafikerar samma sträcka med liknande restider.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.