Ryd Västergårdsvägen 55

Ryd Västergårdsvägen 55

Slutpris

5 450 000 kr


Lerum - Bråta— Lerum

Ryd Västergårdsvägen 55


Slutpris
5 450 000 kr

Lerum - Bråta— Lerum

Trivsamt boende på 1,5 plan i barnvänliga Lerum - Bråta

Villan ligger med ett mycket bra men ändå lite avskilt läge i området och gångavstånd till det mesta som Lerum kan erbjuda. Lerum som bostadsort har det mesta som familjen kan tänkas behöva skolor, idrott, kultur, shopping och rekreationsområden.

Man kommer in i en ljus och välkomnande hall med delvis öppet hela vägen upp till övre plan. Invid entrén i hallen ligger badrum 1 med en ljus färgsättning och badkar, wc och handfat. Sovrum 1 med plats för dubbelsäng och arbetshörn, färgsättning i lite dovare färger.
Från hallen kommer man rakt fram in i det stora och ombonade vardagsrummet. Stora fönsterpartier och en smakfull färgsättning i vitt och brunt skapar en trivsam atmosfär, kamin för värme och mys och man kommer ut till altanen under tak härifrån.
Köket är välplanerat med praktisk förvaring och bra arbetsytor, vit inredning och bra maskinellt utrustat och en matplats för 4-6 personer.
Tvättstugan har en praktisk placering invid köket och har de faciliteter som skall finnas och dessutom finns här husets hjärta, värmepannan.
Här kommer man via trappan från hallen upp till ett ljust och väl tilltaget allrum i ljusa färger och utgång till en balkong, här finns plats för mindre soffgrupp och tv-bänk. Allrummet förbinder till alla rummen på detta planet.
Sovrum 2 och 3 har ljusa färgsättningar och plats för större enkelsängar och ett litet arbetshörn, båda sovrummen har garderober.
Badrum 2 är helkaklat i ljusa färger, här har man duschhörn, wc och handfat.
Sovrum 4 är lite större än sovrum 2 och 3, ljus färgsättning och plats för dubbelsäng och arbetshörn.
Klädkammare som är väl tilltagen och har plats för både låd- och hängande förvaring.


Boarea/biarea
147/8 kvm
Driftkostnad
30 347 kr/år
Tomtarea
678 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-11-14

Mäklarhuset Lerum

Denna villa på Ryd Västergårdsvägen såldes av oss 2017-11-14. Se alla våra försäljningar i Lerum samt även på Ryd Västergårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.