Norra Kedum Prästkragen 1

Norra Kedum Prästkragen 1

Slutpris

2 200 000 kr


Marbogården— Lidköping

Norra Kedum Prästkragen 1


Slutpris
2 200 000 kr

Marbogården— Lidköping

Välskött hus med närhet till bad- och båtliv.

Välskött och fint hus som ger möjlighet till permanent- eller fritidsboende i fint område med närhet till båtplats och sandstrand vid Vänern.
Trevlig planlösning som är öppen mellan vardagsrum, matplats och kök. Det finns även en värmande braskamin centralt placerad i huset. Huset omges av en vacker trädgård utsmyckad med växtlighet, stensättningar, en liten damm och grusade gångar. Runt huset och i trädgården finns flera fina uteplatser för att följa solen eller söka skuggan.
Fastigheten ligger inom Marbogårdens samfällighetsförening som är en sjönära samfällighet bestående utav 65 fastigheter fördelade på ca 40 åretruntboende och 25 fritidshus. Här har man bland annat gemensamma vägar, allmänningar, skog, småbåtshamn, sjönära stuga och badplats. Till samfällighetsföreningens båtbrygga är det ca 400 m. Till sandstrand och klippbad är det ca 1 km.
Välkommen på visning!


Boarea/biarea
113/60 kvm
Driftkostnad
34 633 kr/år
Tomtarea
1 087 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-07-12

Mäklarhuset Lidköping/Vara

Denna villa på Norra Kedum Prästkragen såldes av oss 2023-07-12. Se alla våra försäljningar i Lidköping samt även på Norra Kedum Prästkragen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.