Almvägen 64

Almvägen 64

Slutpris

5 400 000 kr


Gastorp— Lindome— Mölndal

Almvägen 64


Slutpris
5 400 000 kr

Gastorp— Lindome— Mölndal

Familjevänligt 1-planshus med lättskött tomt.

Nu har jag möjlighet att presentera denna fina och familjevänliga 1-plansvilla på Almvägen 64. Bostaden erbjuder en stor och rymlig hall med en platsbyggd garderob för ytterkläder. I anslutning till hallen hittar man det smakfulla badrummet med lyxigt dubbelhandfat, WC och duschhörna med vikbara glasdörrar. Intill det stora badrummet finns en gästtoalett med WC och handfat. De tre sovrummen vetter mot baksidan och erbjuder plats för säng, sängbord och övrigt önskat möblemang, sovrummen har dessutom bra garderobslösningar. Vardagsrummet är rymligt, här platsar både större soffgrupp och matsalsmöbler. Från vardagsrummet når man uteplatsen som ligger belägen under tak med ett härligt solläge! Intill vardagsrummet hittar man köket som har vita luckor och bänkskiva i trä. Köket är utrustat med diskho, spis, diskmaskin, ugn, micro, kyl och frys. Matplatsen platsar perfekt framför fönstret. Från köket når man den praktiska tvättstugan/groventrén med tvättmaskin och torktumlare.

Utöver boningshuset finns ett garage med en sovrumsdel samt ett förråd. Här bor man på lugn återvändsgata i ett av Lindomes mest populära områden med närhet till förskolan, skola, kommunikation samt matbutik.


Välkommen att boka in dig på visning!


Boarea
110 kvm
Driftkostnad
44 910 kr/år
Tomtarea
359 kvm
Rum
4 rum (4 sovrum)
Såld
2021-07-16

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna kedjehus på Almvägen såldes av oss 2021-07-16. Se alla våra försäljningar i Lindome samt även på Almvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.