Ättehögsvägen 13 / Tåbro / Lindome / Mölndal

RENOVERAT HUS MED UTERUM OCH STOR ALTAN

Slutpris
4 550 000 kr
Boarea/biarea
130/5 kvm
Driftkostnad
32 802 kr/år
Tomtarea
330 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-03-24
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på ättehögsvägen såldes av oss 2020-03-24. Se alla våra försäljningar i Lindome samt även på ättehögsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tåbro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu kan jag erbjuda detta renoverade hus om ca 135 m² belägen på en lugn återvändsgata i barnvänligt och populärt område. Huset med sina trivsamma sällskapsytor, isolerade uterum och insynsskyddade träaltan är som gjort för socialt umgänge.

På entréplanet finns en stor och välkomnade hall med gott om garderober och avhängningyta. Renoverad badrum, klädkammare, stort kök, väl tilltagen tvättstuga samt gott om förrådsutrymmen. Vardagsrummet är luftigt och ligger i anslutning till det härliga uterummet som erbjuder gott om plats för loungemöbler och matbord. Altanen är över 30 kvm och helt fantastiskt för socialt umgänge, dessutom vetter det åt sydväst så ni får sol från morgon till kväll. Carporten och det externa kallförrådet nås från entréplanet.

En trappa upp på övre plan väntar tre väl tilltagna och rymliga sovrum med gott om förvaring i sidovindarna. Dessutom finns här ytterligare ett renoverat duschrum. Vinden erbjuder också förvaringsyta. Fiber finns indraget i huset.

Området är lugnt och ostört samtidigt som det har direkt närhet till bra förskolor, skolor, goda kommunikationer i form av bl.a. pendeltåg och ett bra utbud av affärer och service i Lindome Centrum. Huset som ligger med skyddat läge erbjuder en lättskött och härlig tomt, perfekt för lek, spring och trevliga grillkvällar. Runt om i området hittar ni underbar natur med motionsspår och strövområden. På sommaren ligger flera badsjöar på nära cykelavstånd, eller varför inte ta en golfrunda på golfklubben?

Välkommen att boka in dig på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten