Ättehögsvägen 13

Ättehögsvägen 13

Slutpris

4 550 000 kr


Tåbro— Lindome— Mölndal

Ättehögsvägen 13


Slutpris
4 550 000 kr

Tåbro— Lindome— Mölndal

RENOVERAT HUS MED UTERUM OCH STOR ALTAN

Nu kan jag erbjuda detta renoverade hus om ca 135 m² belägen på en lugn återvändsgata i barnvänligt och populärt område. Huset med sina trivsamma sällskapsytor, isolerade uterum och insynsskyddade träaltan är som gjort för socialt umgänge.

På entréplanet finns en stor och välkomnade hall med gott om garderober och avhängningyta. Renoverad badrum, klädkammare, stort kök, väl tilltagen tvättstuga samt gott om förrådsutrymmen. Vardagsrummet är luftigt och ligger i anslutning till det härliga uterummet som erbjuder gott om plats för loungemöbler och matbord. Altanen är över 30 kvm och helt fantastiskt för socialt umgänge, dessutom vetter det åt sydväst så ni får sol från morgon till kväll. Carporten och det externa kallförrådet nås från entréplanet.

En trappa upp på övre plan väntar tre väl tilltagna och rymliga sovrum med gott om förvaring i sidovindarna. Dessutom finns här ytterligare ett renoverat duschrum. Vinden erbjuder också förvaringsyta. Fiber finns indraget i huset.

Området är lugnt och ostört samtidigt som det har direkt närhet till bra förskolor, skolor, goda kommunikationer i form av bl.a. pendeltåg och ett bra utbud av affärer och service i Lindome Centrum. Huset som ligger med skyddat läge erbjuder en lättskött och härlig tomt, perfekt för lek, spring och trevliga grillkvällar. Runt om i området hittar ni underbar natur med motionsspår och strövområden. På sommaren ligger flera badsjöar på nära cykelavstånd, eller varför inte ta en golfrunda på golfklubben?

Välkommen att boka in dig på visning!


Boarea/biarea
130/5 kvm
Driftkostnad
32 802 kr/år
Tomtarea
330 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-03-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.