Lindåsvägen 19 / Centrum / Lindome / Mölndal

STOR VILLA - LUGNT FRITT LÄGE

Slutpris
5 500 000 kr
Boarea/biarea
182/78 kvm
Driftkostnad
34 125 kr/år
Tomtarea
1 426 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2020-10-08
Bostaden är såld!

Denna villa på lindåsvägen såldes av oss 2020-10-08. Se alla våra försäljningar i Lindome samt även på lindåsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

STOR VILLA - LUGNT FRITT LÄGE
Välkommen till denna charmiga villa i fyra våningar på uppvuxen villatomt. Ljus social entrévåning med fint ljusinsläpp och utgång till altan under tak. Stort vardagsrum med matsalsdel, kök, badrum och stor hall. Den mer privata övervåningen rymmer tre stora sovrum, klk och toalett. Den mysiga vindsvåningen under snedtak ger ytterligare två sovrum samt badrum. Oinredd källarvåning med tre stora rum, förråd och källarentré. Uppvuxen stor lummig villatomt om 1 426 m² med gräsmattor, fruktträd och flera uteplatser. Det finns äldre garage och gott om plats att parkera på tomten.

Villan ligger centralt på lugn återvändsgata mitt emellan Lindomes station och Lindome centrum varav båda nås på bara några minuters promenad. Nära naturen, kommunikationer, service, barnomsorg och skola. Med bil kommer man på två ut på E6:an som snabbt tar dig till Göteborg eller Kungsbacka på ca 15 min.

Besiktningsprotokoll ligger under dokument.
Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Centrum - Mölndals Innerstad

Shopping

Mölndal Galleria är ett lättillgängligt och trivsamt stadsdelscentrum som möter människors vardagsbehov av shopping och service. Med 65 butiker, caféer och restauranger i centralt läge är Mölndal Galleria en naturlig del av Mölndals innerstad. Utmed gågatan i Mölndals innerstad finns flera mysiga butiker och restauranger som tilltalar de flesta.

Sport och fritid runt hörnet

Området erbjuder inte bara hög aktivitet utan även en aktiv livsstil. I Mölndal Galleria finns Nordic Wellnes och lite längre bort finns Åby Arena, Åbytravet och Åbybadet. För de som vill promenera eller motionera utomhus är det nära till Safjällets naturreservat som ligger alldeles norr om Mölndals innerstad.

Kommunikationer

Det är lätt att hitta till Mölndals innerstad. Kom till fots, med spårvagn, buss, pendeltåg eller bil. Om du reser med kollektivtrafiken så finns en av Västrafiks större knutpunkter här och hållplatserna heter Mölndal centrum och Mölndal station.

Familjeliv

Som boende i Mölndals innerstad har du närhet till både skolor och förskolor. Stadsparken har en fin lekplats och fria ytor för lek eller varför inte besöka Åbybadet för en dag med vattenlek.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.