Beata Wennergren, ansvarig mäklare i Mölndal
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Beata Wennergren

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

bifrost—

Mölndal
bifrost— Mölndal


Förberedd försäljning

bifrost— Mölndal


Referensnummer
295 535
Boarea
76 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)

Mäklarhuset Mölndal

Kontakta Beata för mer information kring Anmäl intresse.

Beata Wennergren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Upptäck med smarta digitala verktyg

Området

BIFROST

Centralt område med något av ett drömläge med naturen som närmsta granne men bara en cykeltur från storstadspulsen i Göteborgs city. Läget mitt emellan Änggårdsbergen och Safjället erbjuder stora möjligheter för den friluftsintresserade. Närheten till Göteborgs centrum, Sahlgrenska och Chalmers passar unga och studenter samtidigt som barnfamiljer uppskattar de trevliga innergårdarna, lekplatser och närhet till flera dagis och skolor i området.


01
Fördelar med området
Restauranger Lätt att parkera bilen Barnvänligt Kampsport Utegym Bussar Hundvänligt Cykelbanor Parker/Grönområden Sport och friluftsliv Caféer Motionsspår

02
Natur och fritid

Det vackra Änggårdsbergens stora naturreservat sträcker sig hela vägen till Sahlgrenska och Botaniska trädgården. På andra sidan Toltorpsgatan ligger populära Safjällets naturreservat med bl.a. promenadstigar, elljusspår, fotbollsplaner, utegym och grillplatser. I dessa naturområden kan man ta oändliga promenader eller slå sig ner för en picknick uppe på berget med vid utsikt. Cykelavstånd till Åbys sportområde med simhall, ishall, tennis, badminton, flera fotbollsplaner och gym.


03
Service

I Bifrost ligger Hemköp och i nybyggda Pedagogen Park ligger ICA, båda med generösa öppettider. Gångavstånd till servicebutiker, pizzerior, fruktaffär och blomsterhandel. I närområdet finns det även populärt bageri, vårdcentral och Mölndals sjukhus. Gång- och cykelavstånd till Mölndals innerstad med sitt stora serviceutbud. Cykelavstånd till Göteborgs centrum.


04
Kommunikationer

Bifrost ligger ca 1,5 km norr om Mölndals centrum i Toltorpsområdet och har cykelavstånd till nästan allt. Mölndals centrum nås på ca 5 min medan man på knappa 20 minuter cyklar till Korsvägen eller Chalmers. Vill man promenera nås Mölndal centrum på ca 20 min. Bifrost har bra kollektivtrafik med buss både mot Göteborgs centrum via Sahlgrenska och Linnéplatsen och mot Mölndal och vidare mot AstraZeneca och Balltorp. Från Mölndalsbro (ca 1,5 km) går både lokaltåg, många bussar och flera spårvagnar. Bifrost har ett centralt läge utanför biltullarna med närhet både till E6, Söderleden och riksväg 40 till Borås via Landvetter.


05
Familjeliv

Förskolor i närområdet är Jungfrustigen, Torallastigen, Toltorp, Hagåker och Stallbacken. Bifrosts förskola håller på att byggas om och har nu tillfälliga lokaler och nya Bifrosts förskola planeras öppna vårterminen 2025. Här finns också föräldrakooperativet Vetekornet, montessoriförskolan Krokodilen samt Innovitas förskola.

Närbelägna skolor är Bosgårdsskolan (F-3), Toltorpsskolan (F-5), Fässbergsskolan (4-9) och Kvarnhjulet Montessori (F-9). Bifrostområdets skola Västerbergsskolan (F-6) är inhyst i egna lokaler på Bosgårdsskolan under tiden Nya Västerbergsskolan (F-6) håller på att byggas som planeras öppna hösten 2025.Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Beata!

Beata Wennergren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.