Hanna Gole, ansvarig mäklare i Mölndal
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Hanna Gole

Ansvarig mäklare

Bosgården—

Mölndal
Bosgården— MölndalBosgården— Mölndal

STILREN 1:A - MED MYCKET LÅG MÅNADSAVGIFT - HÖGST UPP I HUSET!


Referensnummer
425 595
Boarea
35 kvm
Rum
1 rum

Mäklarhuset Mölndal

Kontakta Hanna för mer information kring visningsmöjligheter.

Hanna Gole
Ansvarig mäklare
Talar Svenska, English

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad

maklarhuset sbab desktopOmrådet
Bosgården  i mölndal

Bosgården

Bosgården ligger centralt med närhet till Mölndals centrum och ca 15 min till Göteborgs centrum. Här bor man lugnt men nära till allt, nära kommunikationer och bra läge nära naturen med Safjället naturreservat några hundra meter bort.


01
Fördelar med området
Hundvänligt Parker/Grönområden Lugnt Lätt att parkera bilen Gym Tryggt Cykelbanor Bussar Barnvänligt Lokal spårtrafik

02
Service

Nära till service som t.ex. servicebutiker, pizzerior och Brogyllens bageri, vårdcentral och Mölndals sjukhus. Gångavstånd till Mölndals trivsamma stadsdelscentrum med stort serviceutbud.


03
Natur och fritid

Bosgården ligger granne med populära Safjällets naturreservat med elljusspår, fotbollsplaner, utegym och grillplatser. Inom naturreservatet ryms också flera promenadstigar och löpslingor med fin utsikt över stan. Cykelavstånd till Åbys sportområde med simhall, gym, ishall, tennis, badminton och flera fotbollsplaner.


04
Kommunikationer

I Bosgården har du cykelavstånd till nästan allt. Till Göteborg når man via cykel t.ex. Korsvägen eller Chalmers på knappa 15 min. Till Mölndal cyklar man på 3 min. Nära flera hållplatser med både buss och spårvagn. Föredrar du att resa med bil så ligger Bosgården centralt och bra utanför biltullarna med närhet både till E6, Söderleden och riksväg 40 till Borås.


05
Familjeliv

Närheten och kommunikationerna till Sahlgrenska och Chalmers passar unga och studenter samtidigt som barnfamiljerna uppskattar de trevliga innergårdarna, lekplatser och närhet till flera olika dagis och skolor i området.Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Hanna!

Hanna Gole
Ansvarig mäklare
Talar Svenska, English

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.